Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AnilK

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 26 Ocak 2012, 15:47:12
Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Ocak 2012, 15:25:10
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 26 Ocak 2012, 15:16:38
hehe ben araştırmıştımda o programı indiremiyorsunuz en azından çalışanı inenlerde çalışmıyor..cheat ile halletmek lazım en kolay ve garanti yolu

Bilemem, adamlar videolarını yayınlamışlar. Ben gördüklerim üzerinden genel cheating konusuna söyleniyorum zaten :)

benim cheatten kastım cheat engine:)

Hmm Cheat Engine ile diyorsun mantıklı :) Flash tabanlı olduğundan çalışmaz demiştim ama bir denemek lazım o zaman :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 26 Ocak 2012, 18:43:53
Oyun başlarında ara sıra perikızı gelip çok istek yolladınız diyor, belki bundandır diye düşünüyorum. Fazla istek gönderemeyelim diye kota falan koymuş olabilirler. O yüzden varsa önceden göndermiş olduğum isteklerin hepsini ya kabul edin veya reddedin. Ortadan kaldırın bir zahmet onları :) bu şekilde ilerlemem mümkün değil çünkü...

birilerinin kabul ya da reddetmesiytle ilgili değil.. aynı isedi 24 saat içinde aynı kişiye 1 kez yapabiliyorzun. Kimse kalmamışsa da direk o çıkıyor.
Enerji gönderimi ve malzeme isteme konuları ayrı işlemler. birini yapınca diğerine izin var. Reset saati de gece 03:00 - 04:00.

bilalyuzugullu

krallığın güney cenahına kral trol gelmiş ve 60 öpücük istiyor şirin yaratık  :D :D :D

yingyang16

Gücel görev :  dev yok ederseniz sevinirim arkadaşlar  ;D 10 sandalet lazım  :-[

AnilK

Sandalet sayınız 5'ten az ise kuyumcu yapıp bitirme anında arkadaşlardan sandalet isteyin :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 27 Ocak 2012, 01:10:38
krallığın güney cenahına kral trol gelmiş ve 60 öpücük istiyor şirin yaratık  :D :D :D
Kral trol öpüldü :D

ElisaMcCline

Son durum..
Toplanmayı bekleyen Çilek ve karpuzlarım var.
Ne bulursanız dalın :D Halloldu hepsi :D

Halise Hn' ın kırallığında da toplanmayı bekleyen 20 Buğday, 20 çilek var :)

ilgililere duyurulur :)

Edit:
Bu abiler iyice suyunu çıkardılar ama bu işin.
Sırf enerji ve zamana oynamaya başladılar. Bir icraat getirmeden, habire enerjiye kasıyorlar.
Görevler zeka pıtrıltısından uzak ve hammaliye işleri olarak devam ediyor. Hatta hammaliye işi daha da artmaya başladı.

yingyang16

Güncel yardım : Krallıktaki trolleri yok edebilirsiniz ;)

Epica

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 27 Ocak 2012, 01:10:38

Kral trolle 5 vuruş yapıldı :)

Alıntı yapılan: yingyang16 - 27 Ocak 2012, 02:28:30
Gücel görev :  dev yok ederseniz sevinirim arkadaşlar  ;D 10 sandalet lazım  :-[

Devler tamam :)

Alıntı yapılan: elisamccline - 27 Ocak 2012, 05:44:14
Son durum..
Toplanmayı bekleyen Çilek ve karpuzlarım var.
Ne bulursanız dalın :D Halloldu hepsi :D

Halise Hn' ın kırallığında da toplanmayı bekleyen 20 Buğday, 20 çilek var :)

ilgililere duyurulur :)

Edit:
Bu abiler iyice suyunu çıkardılar ama bu işin.
Sırf enerji ve zamana oynamaya başladılar. Bir icraat getirmeden, habire enerjiye kasıyorlar.
Görevler zeka pıtrıltısından uzak ve hammaliye işleri olarak devam ediyor. Hatta hammaliye işi daha da artmaya başladı.

Halise Hanım'ın tarlaya karışık daldım :)
Sizin de krallıkta bir sürü dev görünce yeni görev olabilir diye şaplak attım :)

Unuttuğum yoktur umarım :)

İstek: Odun ve taş ihtiyacım var krallığıma uğramayan arkadaşlar odunlarla taşlara dalarlarsa çok sevinicem :)

bilalyuzugullu

3 kayalık 2 odun tamamdır  :)  pek çok arkadaşa henüz uğramadım güncel görev çıkarsa diye  ;)  bilgi verirseniz ona göre dalacam  ;D geceye kadar  hala talep gelmemişse kafama göre takılacam   :D :D :D  daatırım bak krallıklarınızı ona göre  :D :D :D