Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 07 Şubat 2012, 19:56:22
Evet biraz atraksiyon lazımdı :D

Belki bir atraksiton olur diye akşama bırakmıştım ziyaretleri :D

Bende büyü durumlarından dolayı infertil bir durum söz  konusu  :D
Bebeğimiz olmuyor ve 50 altın tahsilatı ve 50 tarla hasatı lazım ,büyüyü bozup ailemizi genişletcez :D :D :D

Bu arada eşim de depresyondaymış,o bakımdan işlerle ben ilgilencekmişim :D :D

Hiç görüşemeyeceksiniz zaten :)
Tam görüştük mü ne oluyor derken bir bakmışsınız çocuk olmuş :D
Sonra da kaçırdılar işte :D

5/50 ürün tamamdır :)

ElisaMcCline

Chapter 11 - Witch Hunt
İlk görev - the prize of happiness V

At harasında 15 Malzeme araştır
40 buğday topla

yakın olan arkadaşlar şimdiden buğdaylarını eklesin. benim gibi 24 saat beklemeyin :D
Zaten hazırlıklı olun diye yazıyorum. ;)

yingyang16

40 buğday topla  :P  tam buradayım  :D  31 buğday ekili yaklaşık 1 saat sonra olacaklar  :g da 9 buğday için 24 saat beklemek var  :S sanırım bu daha kötü >:( 

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 08 Şubat 2012, 09:46:44
40 buğday topla  :P  tam buradayım  :D  31 buğday ekili yaklaşık 1 saat sonra olacaklar  :g da 9 buğday için 24 saat beklemek var  :S sanırım bu daha kötü >:( 

Ehehe, aynen, ben de de benzerdi :D

enderege

Yahu benim tarlamdaki ekinler, bağlar, bostanlar çürümüş.  :(   

1 hafta girmeyince böylemi oluyor bunlar. Birde yollara belediyeden çaldığım  taş döşediydim. Onlarda toprak olmuş. :g Bugün bi ortalığı toplayayım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 08 Şubat 2012, 18:40:26
Yahu benim tarlamdaki ekinler, bağlar, bostanlar çürümüş.  :(   

1 hafta girmeyince böylemi oluyor bunlar. Birde yollara belediyeden çaldığım  taş döşediydim. Onlarda toprak olmuş. :g Bugün bi ortalığı toplayayım.
1 hafta girmemeyi hiç yaşamadım ama ürünlere birşey olmuyordu normalde :)
Gel gel :)
Yardım lazımsa haber et :)

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Şubat 2012, 21:33:55
Az önce uzun bir aradan sonra tekrar oyuna giriş yaptım, buraya baktım neler gerekiyor diye ama sizin krallıklar o kadar genişki bulana kadar yoruldum sonra dadandım altınlara  :)
Tüm arkadaşların krallıklarına ziyarete gidilmiş olup genelde altın olmak üzere kafaya göre bir dalma operasyonu gerçekleştirilmiştir  :y :)
Şu sıra imzasız'ım...

halisekarakaya

Alıntı yapılan: universitely76 - 08 Şubat 2012, 21:43:19
Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Şubat 2012, 21:33:55
Az önce uzun bir aradan sonra tekrar oyuna giriş yaptım, buraya baktım neler gerekiyor diye ama sizin krallıklar o kadar genişki bulana kadar yoruldum sonra dadandım altınlara  :)
Tüm arkadaşların krallıklarına ziyarete gidilmiş olup genelde altın olmak üzere kafaya göre bir dalma operasyonu gerçekleştirilmiştir  :y :)

Hoşgeldin,xp ler getirdin,bence bunu hep yapmalısın ;)

yingyang16

Bundan sonra ürünler fazla tarlada hasat edilmeden bekliyorsa çürüyor malesef :S Ancak bir komşu ziyarete gelip o çürüyen ürünlere tıklarsa canlanıyorlar yada elmas harcayıp canlandırabiliyoruz  :D

Farmville zamanında hatırlıyorum mesala bir çileğin olması 1 saat ise olduktan 1 saat sonra çürüyordu burada kanunlar nasıl işliyor çözmeye çalışıyorum :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 08 Şubat 2012, 23:23:26
Bundan sonra ürünler fazla tarlada hasat edilmeden bekliyorsa çürüyor malesef :S Ancak bir komşu ziyarete gelip o çürüyen ürünlere tıklarsa canlanıyorlar yada elmas harcayıp canlandırabiliyoruz  :D

Farmville zamanında hatırlıyorum mesala bir çileğin olması 1 saat ise olduktan 1 saat sonra çürüyordu burada kanunlar nasıl işliyor çözmeye çalışıyorum :D

Toplanabilecek, zamanı gelmiş bir ürünüm yok, o yüzden göremiyorum ama countdown koysalar iyi olur eğer öyle birşey varsa :)
Çürümüş ürün de görmedim, bir komşu ziyaretleri yapayım bakayım :)