Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halisekarakaya

Alıntı yapılan: yingyang16 - 13 Mart 2012, 17:21:51
S.....l 'ye  de görev gelmemiş :(  demekki yüksek levellara görev yok :g

Walla çok rahatladım şimdi :D
Ama görev gelse çok iyi olcak  :)

AnilK

İlk kez emeklerimin karşılığını aldım bu yeni görevle birlikte :D Görevsiz geçen süreçte tüm binaları dolaşıp her üründen en az 40'ar tane eklemiştim depoya, yeni görevi hiç çaba sarfetmeden bitirip geçtim :)

yingyang16

Alıntı yapılan: Anil - 14 Mart 2012, 12:01:01
İlk kez emeklerimin karşılığını aldım bu yeni görevle birlikte :D Görevsiz geçen süreçte tüm binaları dolaşıp her üründen en az 40'ar tane eklemiştim depoya, yeni görevi hiç çaba sarfetmeden bitirip geçtim :)

??? ???

Anıl sizin level yüksek  ??? Size görev var da bize niye yok yahuu ??? :'(

Şu görevleri bir kez düzgün versinler  (d)

yingyang16

2 büyük görev gelmiş arkadaşlar  ;)

Herkese kolay gelsin  :)

Görevleri yapmaya fırsat bulursam gece başlarım  :g

AnilK

Biraz ilerledim görevlerde 25 çilek toplama var, şimdiden ekerseniz beklemeyin 1 saat :)

Ayrıca 1000 tarla hasat et var ama onu elmas ile yaparsınız diye düşünüyorum :D

eymen

1000 tarla hasat et... :(  o kadar tarla nasıl hasat olur  ??? ???

AnilK

+1000 daha var ileriki görevlerin birinde :)

Ayrıca 60 üzüm hasatı var, onu da ekin tarlalar müsait olunca :)

halisekarakaya

Forum istatistiklerine  bakarken ilgimi çekti  konu en iyi 10 konunun birinci sırasında yer alıyor  :y

Forumumuz kazanç yöntemleri ile ilgili olmasına rağmen  konu son derece başarılı  :D

Fekat  :D eskisi kadar ilgi görmüyor,aslında oynamaya devam ediyoruz ve görevler de devam ediyor :)

Mesala benim ikinci 1000 tarla görevim var ve birincisinin yorgunluğu daha bitmemişti  :D

Uğrayan arkadaşlar tarla hasatı yaparlarsa sevinirim  :)

eymen

Alıntı yapılan: halise - 07 Nisan 2012, 23:15:43
Forum istatistiklerine  bakarken ilgimi çekti  konu en iyi 10 konunun birinci sırasında yer alıyor  :y

Forumumuz kazanç yöntemleri ile ilgili olmasına rağmen  konu son derece başarılı  :D

Fekat  :D eskisi kadar ilgi görmüyor,aslında oynamaya devam ediyoruz ve görevler de devam ediyor :)

Mesala benim ikinci 1000 tarla görevim var ve birincisinin yorgunluğu daha bitmemişti  :D

Uğrayan arkadaşlar tarla hasatı yaparlarsa sevinirim  :)
şu 1000 tarla hasat et filan ...ilerleyen levellerden korkuyorum :S mesaj alındı çiftçiliğe başlıyoruz :)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: eymen - 07 Nisan 2012, 23:43:55
şu 1000 tarla hasat et filan ...ilerleyen levellerden korkuyorum :S mesaj alındı çiftçiliğe başlıyoruz :)

Teşekkürler  :y
Sen de yaz sendeki güncel görevleri,hergün uğruyoruz nasıl olsa işe yarasın  :)