Facebook ta Magic Land oynayanlar Buraya !!! :)

Başlatan ElisaMcCline, 15 Aralık 2011, 22:41:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: halise - 28 Nisan 2012, 00:24:32
Alıntı yapılan: enderege - 27 Nisan 2012, 23:55:31
Alıntı yapılan: eymen - 27 Nisan 2012, 23:43:38

Her zaman beklerim...kahvenin yanında kurabiye ve pasta ikramımda var  :) :) :) Ama fallara sen bakarsın :g :g :g

Ya forumun huzurunu bayanlar bozuyor. Birileri ağlama duvarı yaptı. Bir diğeri  gün yapıyor.  :D :D Arkadaşlar burası gelir kapısı!... Ama günü paralı yaparsanız olabilir.  :D  ;)  İlk gün bende olsun ama...  :P

Hahahaha enderege hocam koptum valla ya  :D :D :D
Niye bozalım huzuru canım  :D
Para para nereye kadar  :D
Biz hem kazanıp,hem eğlenenlerdeniz alla alla ya  :D :D :D

:y

interneti ttnet olmayanlar belli oluyor  :g Hanii bana kahve  :D  çok kırıldım şimdi  :D internetimin  ttnet olmasından kahveyi kaçırmışım :g Kahve seven birine bu yapılmaz ama  (d)

eymen

Kraliyetim herkese açık...ikramlar sınırsız...kahve, pasta ,kurabiye,altın da dağıtıyorum...eğlencesi cabası :) :) :)... huzurlu parkım henüz açılmadı...açılır açılmaz enderegeyide bekliyorum...huzuru bulacaktır...  :D :D :D ufak ufak gidenler,koşanlar  yolunuz açık olsun...önemli olan bu oyunun sonunu kim görebilecek...görenlere sabırtaşından plaket dağıtılmalı...gerekli mercilere duyrulur :g :g :g

enderege

Alıntı yapılan: eymen - 28 Nisan 2012, 00:17:14

Magic Land'ta  sizede altın dağıtırız , lafı olmaz :P...Şatomu kurarken sizi hiç göremedik (sinir)...Kadınların olduğu yerde huzur olur... (p) (p) (p)

Ooooo... Koca bi şato yapıcam bana  5 altın vereceksiniz, Harcadığım enerjiye yazık.  Sonrada siz, o şatoda kahve,çay,pasta, börek günleri yapacaksınız.

Neyse elisa hocam geliyormuş. Artık huzur muzur kalmaz sizde.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

halisekarakaya

Ender hocam ,siz de katılın altın günlerimize,her yaştan üyenin olduğu mozaik desenli forumuza has bir özellikte ,her yaştan ciinsiyet ayrımı da yapmaksızın altın günlerimize herkesi bekleriz  :D
Her ne kadar normal hayatımda bu tür şeyleri sevmesem de magic land de eğlenceli oluyor  :D

Eymencim,bu gün seriye bağlayıp ,tüm ziyaretleri yaparken sendeki ikramlara dalıp ağaçları unutmuşum,kusura bakma :( Görev devam ediyorsa yarına inşallah  :)

Yingyang hocam ,lütfen kırılmayın,sizsiz tadı olmadı zaten ,bu gün beraber içelim  :)

bilalyuzugullu

bu nasıl bi kardeşlik ve arkadaşlıktır yarabbim böyle  :'(  ağlamak istiyorum  :'(  çok fecii fena duygulandım ama ben şimcik  (d) (d) (d)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 28 Nisan 2012, 23:26:44
bu nasıl bi kardeşlik ve arkadaşlıktır yarabbim böyle  :'(  ağlamak istiyorum  :'(  çok fecii fena duygulandım ama ben şimcik  (d) (d) (d)

Ben senin ağlamana yardımcı olayım biraz  :D
Yönetim de komple banlasın bizi  :D

http://www.youtube.com/watch?v=-ftxaGYsl1o

eymen

Valla Halise kopyum  :D :D :D
Bilal Hocam ağlamanıza bayağı yardımcı  olmuş "arkadaş"  :) :) :)
Burada bayağı hacı, hoca varmış... :g :g :g

bilalyuzugullu

şşşşt daalın dalın  (d) (d) (d)  kaçın çabuk  (d)  (d) (d) hoca gelmiş  :g :g :g