Paypal ilke güncellemesi - 18 Kasım 2014

Başlatan ElisaMcCline, 16 Ekim 2014, 23:40:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

desmond23

Alıntı yapılan: enderege - 17 Ekim 2014, 14:46:58
18 Kasım da yürürlüğe girecek.
Anladım bilgilendirme için teşekkürler.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 17 Ekim 2014, 14:34:13
Bu iş iyide dezavantajıda var. PTC adminleride bize 180 gün içinde dispute açabilecek.

Bence,
Yapan 45 günde de yapıyor, ödemeleri zaten biz önce gönderiyoruz, daha sonra onlar gönderiyor.
Her şartta yapacak adam şimdide yapar, 180 gün olunca da.

belki akıllanırız da, alıcı gibi ödeme gönderen sitrelerden biraz uzak dururuz :)  Hatta buna PP nin bence hiç izin vermemesi lazım :)

bak şimdi gaza geldim vesileyle yine aklıma gelince :D Zaten bir süredir çok takılıyordum bu olaya :)
Şirket iddialarıyla ortaya çıkıyor adamlar, hesapları verified olmayan bile var :D . Resmen site çöplüğü durumunda PTC sistemi.
Biz (PTC ile uğraşanlar) yatırım yaparak prim veriyoruz adamlara, 16 yaşında lise öğrencisi de 1 aylık harçlığından biriktirdiğiyle gidip buxhost açabiliyor. :)

paragelsinde

paypal yasal süreç diye disputemi hizmet adı altında açtığım ve şirketin vadettiği süreden önce ödeme yapmadığını belirtmeem rağmen probuxtan geri almadı. haydi yoluna dedi. sanırım. benim için probux döneminde para alma hayali bitti.. umarım dispute açan arkadaşlar 18 kasımdan sonra alır.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: demre - 17 Ekim 2014, 23:28:59
paypal yasal süreç diye disputemi hizmet adı altında açtığım ve şirketin vadettiği süreden önce ödeme yapmadığını belirtmeem rağmen probuxtan geri almadı. haydi yoluna dedi. sanırım. benim için probux döneminde para alma hayali bitti.. umarım dispute açan arkadaşlar 18 kasımdan sonra alır.

Kötü olmuş, geçmiş olsun :(

Aslında bu konuda bir değişiklik yok, işleyiş yine aynı olur. Sadece süreyi uzatmışlar.
Bir de, gerektiğinde kişinin kendi hesapları arasında para hareketlerini kendi insiyatifleri doğrultusunda yönetebileceklerini belirtmişler.

paragelsinde

sanırım burdaki amaç ptc sitelerinden parayı tutarak paypal para kazanmak istiyor. sonuçta komisyon harici kazaç da var bunun içinde. (şimdiye kadar en iyi sistemini kuran ve dispute vermeyeceğine inandığım site paidverts admin çok zeki birisi sadece reklam satıyor ve yükseltme hesaptan yakında diğerleride bu yola geçerse şaşırmamak lazım ptc sitelerinde :g :X.).

6il9in

(prt)

Ne olmuş öyle Paypal a şokemsi oldum. Yeni imaj yapmış giriş yapınca. Sakin başka yere geldim sandım..

Bu e cüzdanlarda da imaj değişikliği moda oldu he  :))

ElisaMcCline

Bir süredir var aslında :)
Ya cash lerinden ya da hesapları parça parça mı atıyorlar nedir, herkes aynı anda görmüyor :)

Yaklaşık 15 gün oldu :)

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 31 Ekim 2014, 22:40:04
Bir süredir var aslında :)
Ya cash lerinden ya da hesapları parça parça mı atıyorlar nedir, herkes aynı anda görmüyor :)

Yaklaşık 15 gün oldu :)

dün bişey yoktuda  :D

sopcastsports

Şimdi bu Paypal ilkelerini güncelledi, sitesine de yeni arayüz getirdi fakaaat,

Az önce yeni kart ekledim, fakat onaylatma kodunu gireceğim yeri bulamıyorum yeni arayüzde. K.Kartı internet şubesine de girdim provizyonlar bölümünde 2 dolar kesmişler ama orada da 4 haneli bir kod yok maşallah 7-8 haneli bir kod var. Son dönemlerde Kredi kartı ekleyen oldu mu ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: barahir - 22 Ocak 2015, 15:21:37
Şimdi bu Paypal ilkelerini güncelledi, sitesine de yeni arayüz getirdi fakaaat,

Az önce yeni kart ekledim, fakat onaylatma kodunu gireceğim yeri bulamıyorum yeni arayüzde. K.Kartı internet şubesine de girdim provizyonlar bölümünde 2 dolar kesmişler ama orada da 4 haneli bir kod yok maşallah 7-8 haneli bir kod var. Son dönemlerde Kredi kartı ekleyen oldu mu ?

Şöyle bir baktım ama ben de göremedim. Gerek olmadığı için de çıkmıyor olabilir bende.
Kart ekleyince bir mail geliyordu, orada direk link vardı sanki, veriry sayfasına giden, bir kontrol et istersen :)

Olmadı, en kolayı:
https://www.paypal.com/tr/webapps/helpcenter/selfhelp/home/
Sağda telefonla yardım linkine girince size verdiği tek seferlik kodu alın, 444 77 01 dan destek alın :)