Yeni Site açtım ( Jetdebrid.com)

Başlatan mtoy76, 17 Ekim 2014, 22:33:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

Alıntı yapılan: mtoy76 - 18 Ekim 2014, 10:58:53
PTC sitesi açacaksın sonra milleti dolandırıp kaçacaksın. Olmaz öyle şey. O kadar milletin hakkı bana çok yük olur. Hem bu dünyada hemde öbür tarafta

bir de şöyle düşün mustafa hocam;

PTC sitesi açacaksın hem sen kazanacaksın hem millet. Kimse de bir yere kaçmayacak :)

6il9in

Alıntı yapılan: demre - 18 Ekim 2014, 11:04:46
kırmızı okumasın bu yazdıklarını bak sonra senden kurtulma planı yapıyor  :)

:D Bende ondan kurtulma planı yapıyorum...  :P  :D

HeadSh0t

Link oluşturmada herhangi bir limit varmı günlük ???

mtoy76

mtoy76

Alıntı yapılan: ptconur - 18 Ekim 2014, 11:07:58
bir de şöyle düşün mustafa hocam;

PTC sitesi açacaksın hem sen kazanacaksın hem millet. Kimse de bir yere kaçmayacak :)

öylede ptc sitesinin parasını bir yerde kullanıp kazanacaksınki kar payını paylaşacaksın

enderege

Yeni siten, işin hayırlı olsun mtoy76.

Zamanında bir tek rapid ve mega vardı bu konuda. O zamanlar yana yana rapid şifresi arardık. Sonra rapidshare upload yapanlara puan ve karşılığında da aylık şifre vermeye başladı. Ben o zamanlar iyi para kazanmaya başlamıştım. Sonra rapid bu işi iptal edince PTC ye başladım.

Rapidin eski saltanatı yok, bir sürü alternatif türedi. Fakat senin verdiğin fiyatlar ve alternatif siteler gayet makul. Bol kazançlar.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

mtoy76

Alıntı yapılan: enderege - 18 Ekim 2014, 17:40:07
Yeni siten, iþin hayýrlý olsun mtoy76.

Zamanýnda bir tek rapid ve mega vardý bu konuda. O zamanlar yana yana rapid þifresi arardýk. Sonra rapidshare upload yapanlara puan ve karþýlýðýnda da aylýk þifre vermeye baþladý. Ben o zamanlar iyi para kazanmaya baþlamýþtým. Sonra rapid bu iþi iptal edince PTC ye baþladým.

Rapidin eski saltanatý yok, bir sürü alternatif türedi. Fakat senin verdiðin fiyatlar ve alternatif siteler gayet makul. Bol kazançlar.
enderege o günlerde bende rapid ile çok uğraştım. Çok teşekkür ederim

ElisaMcCline

Destek için  1 aylık premium aldım. nasıl olsa lazım oluyor :)

Tekrar hayırlı olsun :)

PP sönüşü "thank you" sayfasında hata vardı, PM ile gönderiyorum.

Bir de,
PP hesabına jetdebrid maili eklersen, bence daha iyi olur, böyle biraz vurkaç cılar gibi görünüyor, hotmail mail PP adresiyle :)

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 18 Ekim 2014, 20:04:58

PP sönüşü "thank you" sayfasında hata vardı, PM ile gönderiyorum.

Aynen bende de aynısı oldu ne oluyoz ya oldum  :)

mtoy76

hee o hatayı düzelltim sayfadaki online kişileri gösteren bir kod yazmıştım sonrasnda onu iptal etmeyi unutmuşum :)