gearclix (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 21 Ekim 2014, 00:10:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Ekim 2014, 21:39:06
Onu karşılayayım derken, reklamları düşürmesin bak sonra :D

Hocam zaten bugün ben tıklayana kadar reklamlar 1 tane 0.01 ve 1 tane 0.005'e düştü
Eyvah dedim bu adam birilerine kızmış  :g beş dakika sonra düzeldi  :)
Aman kızmasın  :)

universitely76

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Ekim 2014, 21:21:16Sağolasın, olursa haber ederim :)
10 puan için yormayayım şimdi seni :))
Estağfurullah ne yorulması ama şimdi gelirsem siteye ekstra ağırlık falan yaparım, mazallah göçer gider kendimi suçlu hissederim..
Şu sıra gelen gidiyor, kervana bu siteyi de eklemeyelim şimdi durduk yere :PP
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 23 Ekim 2014, 22:32:31
Estağfurullah ne yorulması ama şimdi gelirsem siteye ekstra ağırlık falan yaparım, mazallah göçer gider kendimi suçlu hissederim..
Şu sıra gelen gidiyor, kervana bu siteyi de eklemeyelim şimdi durduk yere :PP

Yok be yahu :D
10 puan için zaten harcamayalım kredimizi, yarışmaya sakla sen, nasıl olsa devam etmezsin :) :y

universitely76

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Ekim 2014, 22:41:02
Yok be yahu :D
10 puan için zaten harcamayalım kredimizi, yarışmaya sakla sen, nasıl olsa devam etmezsin :) :y
Ok :)
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Arkadaşlar, site ile ilgili istatistik konusu açılacak gibi değil, bu yüzden ara ara bu ve benzeri bilgi verebilirim.
Farklı tıklardan farklı gelirler olduğu için, AVG bilgisi sadece rakamlardan oluşan ve değerlendirilemeyen bir bilgi olacak.

Merak eden varsa ;

RR leri alalı ortalama 24 saat geçti.
Dün 5-6 RR tıklamıştı sabah saatlerine kadar ve RR lerle ilgili acaba larım oluşmuştu.
Nese ki bugün telafi ettiler diyebilirim, kendi adıma RR lerden memnunum :)

2 reset saatinde de tıklayan RR ler az da olsa var, ama gün de daha bitmediği için ben ortalama yine 1 günlük bilgi gibi geçiyorum, siz istediğiniz şekilde değerlendirebilirsiniz :)

100RR = 15$ yani RR başına maliyet 0,15$.

- 100 RR nin 77 tanesi tıklama yaptı. 33 tanesinden henüz ses yok.
- Tıklayanlar hemen hemen tüm reklamlara tıklıyorlar.
- En az tııklyan RR 3 tıklamış ve bu 3 reklamdan 0,02$ gelmiş.
- En çok tıklayan, (dün de tıklayan RR leden biri) 14 tıklama yapmış ve 0.046$ kazandırmış
- Genel bugün tıklama yaptığı için 6-7 tıklayan çok fazla. 6 reklam varken tıklayan 6, 7 reklam varken tıklayan 7 tık getiriyor. Kazandırdıkları da 0.027$ ve 0.028$.
- Ve son bilgi olarak; Şu ana kadar gelen tıklama sayısı 527, RR lerin toplam getirisi de 2,258$ :) :y

Yorum sizlerin :)

hakanatik01

Yıorum bizimse scam :P :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Ekim 2014, 23:18:39
Yıorum bizimse scam :P :D

Yaa hepimiz bir gün öleceğiz, ben şimdi size ölü diyor muyum :)) ala alaaa :))
Ayıp yaa :D

hakanatik01

Nee ölecez mi? Ben yeni geldim yaa :PP
Uzun ömürlü bir site olur umarım bol şanslar :)

6il9in

Hocam sadece RR lerden ortalama günlük  $2.00 gelir varsa ve bunun sadece günlük $1.00 cekebiliyorsak ayda $30.00 cık mı kazanabilecez ne olarak  :S

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 24 Ekim 2014, 08:26:15
Hocam sadece RR lerden ortalama günlük  $2.00 gelir varsa ve bunun sadece günlük $1.00 cekebiliyorsak ayda $30.00 cık mı kazanabilecez ne olarak  :S

Hmm orayı düzeltmemiş miyim :) Üst limiti kaldırdık be yahu, şu anda limitsiz :D
Bugün gün içinde 5$ gibi olunca bir cashout test yaparım :)
Dün verdiğim bilgileri de tekrar kontrol edip, düzeltmediğim varsa düzelteyim :) :y