Gearclix ödemeleri (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 24 Ekim 2014, 19:22:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Ödemen hayırlı olsun 6.ayak Rota  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: rota26 - 30 Ekim 2014, 16:54:08
fee siz geldi admin günah çıkarmış. 100 rr den 38 tanesi aktif şuan. aktif rr sayısıda gitgide azalıyo

Ödemen hayırlı olsun Rota :)

Nasıl fee siz ? Sitede de mi kesinti olmadı ???

Bir de DR mi çok yoksa aktif olanlarla mı iyi rakam birikti ? İyi rakam birikmiş çünki. Sonuçta 100RR 15$, alalı kaç gün oldu ki :)
Aktif RR sayısı çok önemli değil kazandırıyorsa ;)

Recycle denedim dün. Düzgün sonuç alırsam yazacağım :) Yoksa yapmayın diyeceğim :)

paragelsinde

bol kazançlar herkese :)))

rota26

teşekkürler arkadaşlar  :)

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Ekim 2014, 21:44:41
Ödemen hayırlı olsun Rota :)

Nasıl fee siz ? Sitede de mi kesinti olmadı ???

Bir de DR mi çok yoksa aktif olanlarla mı iyi rakam birikti ? İyi rakam birikmiş çünki. Sonuçta 100RR 15$, alalı kaç gün oldu ki :)
Aktif RR sayısı çok önemli değil kazandırıyorsa ;)

Recycle denedim dün. Düzgün sonuç alırsam yazacağım :) Yoksa yapmayın diyeceğim :)

benim zaten payza sterter kesmiyo
siteninde fee si %2,5 onuda kesmemiş admin
hocam söyledigim gibi güngeçtikçe tıklayan reflerde aazalıyo
örnegin: 16 ref sıfır tık ,en son tık 26 sında olan var 27 sinde olan var 28 inde olan var.ben yarın reycle yapacaktım. senin reycle sonucunu bekliyim ozaman
bu adminde mi (op) cek bizi napcek

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: rota26 - 30 Ekim 2014, 22:02:39
teşekkürler arkadaşlar  :)

benim zaten payza sterter kesmiyo
siteninde fee si %2,5 onuda kesmemiş admin
hocam söyledigim gibi güngeçtikçe tıklayan reflerde aazalıyo
örnegin: 16 ref sıfır tık ,en son tık 26 sında olan var 27 sinde olan var 28 inde olan var.ben yarın reycle yapacaktım. senin reycle sonucunu bekliyim ozaman
bu adminde mi (op) cek bizi napcek

Yahu, 15$ verdiğin RR lerden gelen para mı diye o yüzden sordum, başka gelir yoksa, 1 haftaya parasını çıkartıyor, daha ne istiyosun :D
Tüübe tüübe be yaw :D
Bırak tıklamayan tıklamasın, sen sana gelen paraya bak :D

Daha 24 saat oldu olmadı, bigi paylaşırım :) Diyordum kiiii :)

17 RR recycle ettim (maliyet 1.02$) : 24 saat sonrasında
Henüz 7 tanesi tıklamış --> 0,174$ getirmiş.

Aynı oranda devam ederse, 5-6 güne parasını çıkartıp k'ar ettirmeye de başlarlar, Varsın sadece 7 tanesi tıklasın ;)
Ama yarına da bir bakalım bence, tıklamaya devam edecekler mi ya da başka tıklayanlar da olacak mı ;)

rota26

hocam ben anladım seni.rr lerden gelen o para
fakat 2 güne  tıklayan ref kalmıycak.çok magdur durumdayım yani [IMG]http://i62.tinypic.com/2vltm6d.gif[/img]

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: rota26 - 30 Ekim 2014, 22:21:00
hocam ben anladım seni.rr lerden gelen o para
fakat 2 güne  tıklayan ref kalmıycak.çok magdur durumdayım yani [IMG]http://i62.tinypic.com/2vltm6d.gif[/img]

:D
Tıklar tıklar :) Arada kelek gün bende de oldu, sonra bir bakıyorsun, çok gelmiş hesaba :)
Artık ben RR takip etmiyorum, zaten zor bu sitede, sen balance daki artışa konsantre o bir süre, 2 günden fazla ve düşüş yönlü olursa recycle düşün ;)

rota26

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Ekim 2014, 22:24:41
:D
Tıklar tıklar :) Arada kelek gün bende de oldu, sonra bir bakıyorsun, çok gelmiş hesaba :)
Artık ben RR takip etmiyorum, zaten zor bu sitede, sen balance daki artışa konsantre o bir süre, 2 günden fazla ve düşüş yönlü olursa recycle düşün ;)

dün zaten ticledimdi admini herzaman oldugu gibi hemen cevap verdi. reycle yap diyo . bende 60 refe mi reycle yapayım dedim bidaha cevap yok.ardından 1 tanede türkçe salladım verdim veriştirdim.cevap yine yok. neyseki ödemeyi göndermiş . ödeme geldikten sonra forumada ekledim. mod danda aynıcevap. bu ilk ve son ödemem olabilir  (prt)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: rota26 - 30 Ekim 2014, 22:33:06
dün zaten ticledimdi admini herzaman oldugu gibi hemen cevap verdi. reycle yap diyo . bende 60 refe mi reycle yapayım dedim bidaha cevap yok.ardından 1 tanede türkçe salladım verdim veriştirdim.cevap yine yok. neyseki ödemeyi göndermiş . ödeme geldikten sonra forumada ekledim. mod danda aynıcevap. bu ilk ve son ödemem olabilir  (prt)

:D Yok yahu kasma,
da adama küfür ettiysen, o da google dan ne demişsin diye bakar, ona birşey diyemem sonu ne olur :)

Bekle 1-2 gün, tıklamayanlar tıklayabilir, ben de de kötü gün oldu ;)
Olmadı tekrar yazılır gerekirse ama yine de bence sen hesabında birikene bak. İsterse 1RR ye günde 50 tıklatsın, bana kazandıracaksa, onun işi beni ilgilendirmiyor :)

Tüm RR ler her gün tıklayıp, daha az gelir getirselerdi ve yine bu kazancı sağlasalardı, o zaman dert etmeyecektin bence :)

rota26

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 30 Ekim 2014, 22:50:52
:D Yok yahu kasma,
da adama küfür ettiysen, o da google dan ne demişsin diye bakar, ona birşey diyemem sonu ne olur :)

küfür etmedim. şunu yazdım anlamasın diye I'am sory ne sory güzelim size noli düdüdütdütdütdüri bunlar malı götüri [IMG]http://i62.tinypic.com/2vltm6d.gif[/img]

şaka biyana işeine geldigi teickete hemen cevap yazdıgını , işine gelmeyene yazmadıgını söyledimdi  :D