Neobux Ödemeleri

Başlatan ElisaMcCline, 11 Mayıs 2011, 03:21:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 12 Kasım 2011, 03:12:37
benim NP reflerimde bana ne zaman bu sevinci yaşatacaklar ::) azimle çalışıp inatla bekliyorum :)
Waay, bana nasip olmadı ama en sevdiğim refler,
kâr/zarar avg si "0", her tıkladığı kâr olan tek ref çeşidi :D :D :D

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Kasım 2011, 03:19:20Waay, bana nasip olmadı ama en sevdiğim refler,
kâr/zarar avg si "0", her tıkladığı kâr olan tek ref çeşidi :D :D :D

Olur mu hocam ya, içerideki paralarımı çıkarmaya çalışan işçilerim benim onlar. Neo'da daha kâr etmeye başlamadık ki kâr-zarar avg'si 0 olsun :)
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 12 Kasım 2011, 03:15:13
Tebrikler. Bakalim bana ne zaman sıra gelcek :) İnat ettim kara gecene kadar odeme goruntusu koymayacam. Artik seneye mi koyarim yoksa bi dahaki seneye mi sarkar kim biliiir :)
O kadar çok mu fark var be Bilge... :(
Hmm harcama çok istiyor refler az kalmıştı değil mi ?
Ah şöyle biraz daha erken gelebilseydiniz keşke neo ya.... Hatta ben bile ... :(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 12 Kasım 2011, 03:22:23
Olur mu hocam ya, içerideki paralarımı çıkarmaya çalışan işçilerim benim onlar. Neo'da daha kâr etmeye başlamadık ki kâr-zarar avg'si 0 olsun :)
Haydaa.. sen de mi ? ???

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Kasım 2011, 03:25:50Haydaa.. sen de mi ? ???

Benim girdiğim dönemde (şubat/mart 2011) standart üye olarak yatırım yapıpta kâr eden var mıydı ki.... ben hiç görmedim  8)
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 12 Kasım 2011, 03:27:29
Benim girdiğim dönemde (şubat/mart 2011) standart üye olarak yatırım yapıpta kâr eden var mıydı ki.... ben hiç görmedim  8)
Refleri çok elinizde tutuyordunuz.. Aslıl sorun buydu... Al-bırak yapmadan kazanılmıyor... :(

universitely76

Evet ben recycle yapmaktan çok, uzun uzatmalar yapmayı tercih etmiştim.

Ancak hatırlarsınız ki refleri adam etmek için de çok uğraşmıştım, ara sıra toplu recycle bile ediyordum ancak bir hafta toparlanıp recycle masrafını çıkardıktan sonra yine aynı tas aynı hamam moduna döndüklerinden ben de pes etmiştim.
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 12 Kasım 2011, 03:53:13
Evet ben recycle yapmaktan çok, uzun uzatmalar yapmayı tercih etmiştim.

Ancak hatırlarsınız ki refleri adam etmek için de çok uğraşmıştım, ara sıra toplu recycle bile ediyordum ancak bir hafta toparlanıp recycle masrafını çıkardıktan sonra yine aynı tas aynı hamam moduna döndüklerinden ben de pes etmiştim.
Walla o zaman da söylüyorduk şimdi de :D
iyi refleri toparlamak diye birşey yok işte :D Şu anda yine forumda bunun için kasanlar var :D

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Kasım 2011, 03:25:12
Alıntı yapılan: bilge8408 - 12 Kasım 2011, 03:15:13
Tebrikler. Bakalim bana ne zaman sıra gelcek :) İnat ettim kara gecene kadar odeme goruntusu koymayacam. Artik seneye mi koyarim yoksa bi dahaki seneye mi sarkar kim biliiir :)
O kadar çok mu fark var be Bilge... :(
Hmm harcama çok istiyor refler az kalmıştı değil mi ?
Ah şöyle biraz daha erken gelebilseydiniz keşke neo ya.... Hatta ben bile ... :(

Ya var ne yazık ki :( Tabi sucun tamamı neoda degil. Acıkcasi ben de pek ilgilenemedim hesapla 1 sene boyunca.. Neyse artik 2. seneye bakcaz :) Araliga kadar sagdan soldan topladiklarimla bir 90 dolar denklestirirsem uyeligi yenileyecem. O yuzden odemeleri hep AP'ye istiyorum.
Neo'da 245 refimi 240 gun uzattim. 1 aya kadar 300 e tamamlamaya caliscam+gold uyelik. Bakalım seneye nolcak.. Ama muhtemelen daha iyi olur.. Clixsense'den umutluyum baya, guzel kazandırmaya basladı. Balance ile reklam vermeye baslarsam, neo icin birkac direkt ref de edinirim heralde...

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Kasım 2011, 03:55:26Walla o zaman da söylüyorduk şimdi de :D
iyi refleri toparlamak diye birşey yok işte :D Şu anda yine forumda bunun için kasanlar var :D
Yok ama hocam ya , gerçekten bu refler yüzünden edindiğin sinir-stres, kazanabileceğin 2-3 kuruşu da zehir ediyor, o yğzden bırakmıştım refleri. Sadece ben değildim ki; siz ve Yingyang hocam hariç (birkaç ultimate üyeyide devamlı bilgi vermediklerinden saymıyorum) neo'dan para kazanabilen yoktu. O durumda da reflerin nazıyla oynamanın hiçbir mantığı yoktu zaten...
Şu sıra imzasız'ım...