Neobux Ödemeleri

Başlatan ElisaMcCline, 11 Mayıs 2011, 03:21:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 12 Kasım 2011, 03:59:34
Ya var ne yazık ki :( Tabi sucun tamamı neoda degil. Acıkcasi ben de pek ilgilenemedim hesapla 1 sene boyunca.. Neyse artik 2. seneye bakcaz :) Araliga kadar sagdan soldan topladiklarimla bir 90 dolar denklestirirsem uyeligi yenileyecem. O yuzden odemeleri hep AP'ye istiyorum.
Neo'da 245 refimi 240 gun uzattim. 1 aya kadar 300 e tamamlamaya caliscam+gold uyelik. Bakalım seneye nolcak.. Ama muhtemelen daha iyi olur.. Clixsense'den umutluyum baya, guzel kazandırmaya basladı. Balance ile reklam vermeye baslarsam, neo icin birkac direkt ref de edinirim heralde...
Ciddiysen özel gün/zaman ları kaçırma gold için..
Admin kesin yılbışında yine birşey yapacaktır.. Erken dersen Mart-Nisan civarı yıl dönümü sanırım.En azındasn indirim oluyor kesin.

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Kasım 2011, 04:12:37
Alıntı yapılan: bilge8408 - 12 Kasım 2011, 03:59:34
Ya var ne yazık ki :( Tabi sucun tamamı neoda degil. Acıkcasi ben de pek ilgilenemedim hesapla 1 sene boyunca.. Neyse artik 2. seneye bakcaz :) Araliga kadar sagdan soldan topladiklarimla bir 90 dolar denklestirirsem uyeligi yenileyecem. O yuzden odemeleri hep AP'ye istiyorum.
Neo'da 245 refimi 240 gun uzattim. 1 aya kadar 300 e tamamlamaya caliscam+gold uyelik. Bakalım seneye nolcak.. Ama muhtemelen daha iyi olur.. Clixsense'den umutluyum baya, guzel kazandırmaya basladı. Balance ile reklam vermeye baslarsam, neo icin birkac direkt ref de edinirim heralde...
Ciddiysen özel gün/zaman ları kaçırma gold için..
Admin kesin yılbışında yine birşey yapacaktır.. Erken dersen Mart-Nisan civarı yıl dönümü sanırım.En azındasn indirim oluyor kesin.

Bakalım 9 aralık a kadar vakti var :)

nouma26

[IMG]http://i1128.photobucket.com/albums/m493/nouma26/neo.jpg[/img]

Neoda denemeler başladı :D...Büyük olasılıkla çek yatır yapacağım.Refleri de elimde tutmayıp yenilerini alacağım.Bu sayede avg ler biraz daha canlı kalıyor...

enderege

Güle güle harca, hayırlı olsun. ;D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

Hayırlı olsun Nouma :) güle güle harca..
Şu sıra imzasız'ım...

halisekarakaya

Hayırlı ,uğurlu olsun,güle güle harca ;D

nouma26

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar  :)

netricia

bi ödemede benden gelsin küçük rakam ama olsun devamı gelecektir :)

ElisaMcCline

Azı çoğu yok kazanılan net kazancın... Hayırlı olsun :)