Neobux Ödemeleri

Başlatan ElisaMcCline, 11 Mayıs 2011, 03:21:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

naber2

saolasın, bu avglerle biraz zor ama yolun başındayız. çıkarırız inşallah.

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Ağustos 2011, 00:08:37
Bigtime dan alamadık, bari neodan alayım dedim :D

18.inci ödeme - 100$ :)
Toplam cashout 7390$ :)

Hocam öncelikle hayırlı olsun :)

Daha sonra; durun neo'ya dönüş yaptım, tüm potansiyeli siz bitirmeden bizde bişeyler kapalım yahu :D
Şu sıra imzasız'ım...

halisekarakaya

hayırlı olsun hocam,güle güle harcayın ;D

universitely76

Alıntı yapılan: halise - 10 Ağustos 2011, 16:49:11
hayırlı olsun hocam,güle güle harcayın ;D
vay vay vayy kimler varmış burada :) hoşgeldiniz ablacım :)
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Hepinize teşekkürler arkadaşlar :)

@naber2,
Hayırlı olsun

@universitely,
Gel arkadaşım, neo' da para bitmez :D Yeterki kazan :D

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Ağustos 2011, 23:02:49
@universitely,
Gel arkadaşım, neo' da para bitmez :D Yeterki kazan :D

O kadar kazandığımız NeoPointler boşa gitmesin diye bozdurdum pointleri aldım 5 ref :)
Onlarda sağolsunlar canavar gibi çalışıyorlar; hergün bir tanesi 4 tık yapıyo :D Yakında ulti parası çıkarırlar bu refler :D
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 11 Ağustos 2011, 11:27:25
O kadar kazandığımız NeoPointler boşa gitmesin diye bozdurdum pointleri aldım 5 ref :)
Onlarda sağolsunlar canavar gibi çalışıyorlar; hergün bir tanesi 4 tık yapıyo :D Yakında ulti parası çıkarırlar bu refler :D

Yaa şu oluyor aslında :D
Şimdi, o reflerin süresi dolarken de bakıyor insanlar 600-700 point olmuş.. eh diyor 1000 e az kalmış, 3 ref daha alırım :D
Tamam herkes yapmaz belki ama, garanti para alacağını bildiği yer için tıklıyor yatırımsız devam eden herkes. Diğerlerine tıklarken elime mi yapışacak diyor. :)
Olay da budur zaten :)

Fernando işini bilir diyordum kızıyordu herkes :D

Aslında en azından şu NP lerin hesaplar arası deviri olsa, hediye muhabbeti, güzel olurdu :D

universitely76

Yok hocam benim olay tam da sizin dediğiniz gibi değil :)

Harcadığım NeoPointler eski deli dolu zamanlarımızın mirası :D uzun süredir de siteye girmiyordum ancak aklıma geldi kullanayım dedim sonrası da malum işte :) Şimdi de siteye sadece günlük reklamları tıklamak için giriyorum, eskisi gibi minilerin microların peşinde değilim artık :D

Fernando'nun benim gibiler için de bir planı olması lazım yoksa yakın bir zamanda "uçtu kuşum" diyecek :D
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 11 Ağustos 2011, 13:57:17
Fernando'nun benim gibiler için de bir planı olması lazım yoksa yakın bir zamanda "uçtu kuşum" diyecek :D
Fernandonun artık bizi iplediği yok... O microları satıp onları eritme derdinde :D