Neobux Ödemeleri

Başlatan ElisaMcCline, 11 Mayıs 2011, 03:21:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 21 Ağustos 2011, 04:47:57
Zaman geldiğinde bir incelemek lazım, ne gelir, ne gider ?.... Değer mi, değmez mi ?.. ama içerde de para bırakmamak lazım tabii ki. Senin durum daha karışık olacaktır.
Karar verirken yardımım olabilirse ( gerek duyarsan) konuşuruz. Ama her şartta 300 ref limitli standart üyeye düşmek de kayıp olur sanırım.

Hayırlısı diyelim :)

Kafamda biraz şekillendi gibi. Şimdilik  uzatmaları 30 günlük yapıyorum. Artan parayı 150 gunluk uzatmalar icin kullaniyorum. Uyeligin sonuna kadar 150-200 dolar daha cekebilirsem, bir dahaki sene kalan zararimi karsilamaya caliscam. Hos askerlik durumu da var. Ama her halukarda 1 sene boyunca (2. senemde yani) golden uyelik parasından fazlasını kazandirmayacaksa neobux u yakarım :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 21 Ağustos 2011, 04:53:47
Kafamda biraz şekillendi gibi. Şimdilik  uzatmaları 30 günlük yapıyorum. Artan parayı 150 gunluk uzatmalar icin kullaniyorum. Uyeligin sonuna kadar 150-200 dolar daha cekebilirsem, bir dahaki sene kalan zararimi karsilamaya caliscam. Hos askerlik durumu da var. Ama her halukarda 1 sene boyunca (2. senemde yani) golden uyelik parasından fazlasını kazandirmayacaksa neobux u yakarım :)
Ref düşürerek, çok daha fazlasını çektim aslında. Muhtemelen az-çok görmüşsündür.
İşe yaramayan reflere para harcamayınca, işler değişiyor. Az refle daha iyi avg ler geliyor. ki zaten gereksiz harcayacağını da cebinde tutmuş oluyorsun. Net Kâr ...
Reklam sayın yüksek, NP leri de belki golden için değerlendirebilirsin. 30.000 olur mu bilemem tabii ki :)
Ama olursa durduk yere iyi para ( yapman zorunlu bir ödemeyi yaptırmayacağı için) :)

nouma26

Hayırlı olsun Yingyang hocam.Güle güle harcayın...

yingyang16

Alıntı yapılan: nouma26 - 21 Ağustos 2011, 09:01:12
Hayırlı olsun Yingyang hocam.Güle güle harcayın...
Teşekkür ederim :D

ugurguner

nouma26

Hayırlı olsun.Güle güle harca Uğur...

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolga4599

Hayırlı olsun güle güle harca....

halisekarakaya

Ödeme miktarı  çok şık duruyor,maşallah :D ;D
Hayırlı olsun ,güle güle harcayın ;D

universitely76

güle güle harcayın, hayırlı ve "uğur"lu olsun :D
Şu sıra imzasız'ım...