Neobux Ödemeleri

Başlatan ElisaMcCline, 11 Mayıs 2011, 03:21:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ugurguner

herkese ugurlu olsun diyelim..:D tesekkürler herkese..

ElisaMcCline

HAyırlı olsun Uğur... :)
Bir ara değerlendirme bekleriz... Nedir durum, gelecek planları varsa beklentileri vs :)

güle güle harca :D

ugurguner

Öncelikle sunu diyeyim son 4 ay 0.75 ve üstü ortalamaları cok gördüm biz önceden elisam hocamla bir durum değerlendirmesi yaptık uzatmaları son 2 aya sıkıstırdık.Ulti üyeliğimin bitimine bir ay var ve golden üyeliğimi bir yıl daha uzattım aslında son birhaftadır ortalamalar yaklasık 1 ama admin beni kandırmaya çalısıyor belli günlük 10 dolar arttırıp 300 dolar daha cekip 400 refle filan golden olarak devam etmek istiyorum.

Şimdi kabaca hesaplıcak olursak 700 dolar bu yılki karım olacak artı bir yıl sonrasının goldeni ve kalan üyeler..Onlardan gelecekte ekstra olcak.Aslında bu yıl 900 doları gecebilirdi karım fakat 10 güne yakın tıklayamadım ve tatil moduna aldığımı sandım onun yüzünden hesap baya bir sarsıldı onun dısında pek vaktim olmadıgı için ve artık eczane acmak istediğim için ultimate üyeliği uzatmayı düşünmüyorum.

neobux içinde düşüncelerimi soracak olursanız; ulti olup 240 gün uzatmayacaksanız iyi paralar kazanamazsınız bu bir aşikar.
onun dısında sormak isteyen olursa cevaplayabilirim..

mrseko

yingyang16

10.ödemem ;)

Golden olarak 1 yıl bugün bitti toplam çekim:$522.938

ElisaMcCline

bir de burada hayırlı olsun diyelim o zaman :)

Ödemeniz ve yeni golden yılınız hayırlı olsun :)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 30 Eylül 2011, 03:44:22
bir de burada hayırlı olsun diyelim o zaman :)

Ödemeniz ve yeni golden yılınız hayırlı olsun :)

Teşekkürler hocam  :) iyi geceler ...

nouma26

enderege

Hayırlı olsun Yingyang.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

Hayırlı olsun ödemeniz hocam :)
Benim 4-5 ay dayanamadığım neo'da koskoca bir yılı golden olarak bitirdiniz Allah nice yıllar ve ödemeler nasip size :)
Şu sıra imzasız'ım...