Neobux Ödemeleri

Başlatan ElisaMcCline, 11 Mayıs 2011, 03:21:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nukhet

Ödemeniz hayırlı olsun neon :)

neon

abcb

Ödemen hayırlı olsun karınca  :)

Coulers79

Hayırlı olsun neon, tebrikler.  :y

Alıntı yapılan: nükhet - 27 Aralık 2014, 00:32:31
coulers benim oğlanlar pc yi mahfediyorlar, inan haftada bir şununla hallediyorum

Modum en son listeyi tamamlamak için indirdiğiniz şeyler önceden banada aynı problemleri çıkarıyordu. Bir şey indirirken yok şunuda kurayım,
yok şu toolbarı indir, yok anasayfa şu olsun gibi vs hiç birşeyi seçmemek indirmemek lazım. ninja Açılış sayfan falan değişiyor, IE, FF, chrome
ne kullanıyorsan tek tek kısayol sağ tuş özelliklerden adresleri düzeltmeye çalışıyordum. Bazen sistem geri yükleme yapıyordum. :m
Artık o tip şeyleri pek indirmiyorum, virüs programını değiştirdim. Nod32 şifrelerinden ve Elisa'nın format-avast ısrarları sonucu Avast'a geçtim.
Avast'ı her halta karıştırmadan, bilgisayarını yavaşlatmayacak şekilde ayarlatıp, kullanmanı tavsiye ederim.
Zaten bir virüs programı kullanman lazım senin, biz atadan dededen (eht)'lardan öyle gördük? :DD

abcb

Coulers Türkçe'mi yazmış benmi öyle okudum  (prt)

nukhet

Alıntı yapılan: abcb - 29 Aralık 2014, 23:41:43
Coulers Türkçe'mi yazmış benmi öyle okudum  (prt)
Benide mod yapmış Sağolsun :)

abcb

Hayırlı olsun Nükhet'cim  8)
Coulers nihayet çorba ve kınımını dışında sağlam birşeyler yedin sanırım  :g

Coulers79

Anam kankalar karışmış, :D ben bunun başını ikose moduma sonunuda alıntıya karşılık yazmıştım.
Bi Türkçemiz var zati, aradaki kelimeler sayılmaz. Evet bugün yedim bir şeyler, doğru tahmin.  :m

ikose

Alıntı yapılan: Coulers79 - 30 Aralık 2014, 00:56:06
Anam kankalar karışmış, :D ben bunun başını ikose moduma sonunuda alıntıya karşılık yazmıştım.
Bi Türkçemiz var zati, aradaki kelimeler sayılmaz. Evet bugün yedim bir şeyler, doğru tahmin.  :m
:)) 
Hakkat yaaa sen arada bi şeyler ye, okuduğumu 1 kerede anladım, dedim başkasına yazdırdı acaba :g

dejavultraslan