Prestigebux (SCAM)

Başlatan alperen, 19 Aralık 2011, 15:57:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alperen

(scm)

SCAM

Site Adı: prestigebux
Tık Değerleri: 0.015 - 0,0005
Reklam Sayısı: 6
Ödeme Limiti: 2.00
Ödeme Yöntemi ve Süresi: paypal
Premium Özellikleri:

daha ödeme yapmamış site çok yeni daha iyi şanslar ....

resimi gene koymayı beceremediysem pardon inş bidahakine:)

ElisaMcCline

Bu kadar mı aynı kopya kullanılır :) Bari favicon u değiştirselermiş :D
Buxtrio yerine prestigebux yazıp site açmış adamlar :D

alperen

benim bir bilgim yoktu gördüm paylaştım söylediğiniz için tşkler:)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: alperen - 19 Aralık 2011, 16:09:51
benim bir bilgim yoktu gördüm paylaştım söylediğiniz için tşkler:)
Bilmiyorum aynı adamların mıdır ? nedir ?, ne değildir ?.. :)
Ama faviconu bile aynı görünce "YUH" diyesi geliyor tabii ki adamın :)

Siteleri tanımayanlar bir gözatsın :)

alperen

Aynen haklısınız maliyeti azatmak için adamlar aynen isim değiştirip koyuyolar demekki: :D :D :D

swissgroove

selam, bu paylaşılan siteler tamam güzel ama güvenirliği ne düzeydedir. deneme yanılma yöntemimi kullanılmalı ödemler v.s hakkında bilgisi yada açıklaması olan yokmu  ??

enderege

Alıntı yapılan: swissgroove - 19 Aralık 2011, 20:24:25
selam, bu paylaşılan siteler tamam güzel ama güvenirliği ne düzeydedir. deneme yanılma yöntemimi kullanılmalı ödemler v.s hakkında bilgisi yada açıklaması olan yokmu  ??

Hehhhhh.... Cevap ver alperen.  ;D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

:):) hocam scripti satmaya başladılar :) onun için son zamanlarda türedi .Yeni arkadaşlar buxtiro ödeme yapıyor gayette iyi durumda eğer üye değilseniz alttaki bannerıma tıklayarak üye olursanız beni sevindirirsiniz :)

Hocam diğer bannerım buxtrionun  scripti ile kurulan ilk site onuda takip ediyorum. Ödemelere başladı bir sıkntı yok gibi :D bakalım kısmetse :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: swissgroove - 19 Aralık 2011, 20:24:25
Hiçbir PTC/kazanç sitesinin garantisi yoktur...
Hiç ödeme yapmadan ortadan kaybolanlar da gördük, yıllardır ödeyen siteler de...

Kaybettiğinizde üzülmeyeceğiniz ve hayatınızı etkilemeyecek kadar yatırımlar tavsiye ediyoruz.
Yıllardır ödeme yapan siteler için dahi geçerlidir.

En fazla şu olabilir, tecribeli arkadaşların öngörüleri olabiliyor... Değerlendirirken buna dikkat edebilirsiniz.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 19 Aralık 2011, 20:30:31
:):) hocam scripti satmaya başladılar :) onun için son zamanlarda türedi .Yeni arkadaşlar buxtiro ödeme yapıyor gayette iyi durumda eğer üye değilseniz alttaki bannerıma tıklayarak üye olursanız beni sevindirirsiniz :)

Hocam diğer bannerım buxtrionun  scripti ile kurulan ilk site onuda takip ediyorum. Ödemelere başladı bir sıkntı yok gibi :D bakalım kısmetse :D
Bana soracağına direk reflkerine baksana arada kim var kim yok :D Kaç sitene destek tıkı yapacağız :D
Tıklıyorum buxtrio ya zaten destek için :)

twibux en azından favicon u kullanmamış... Bunlar iyice suyunu çıkarmışlar.... ;)