Paidverts %50 Komisyon İade Kampanyası

Başlatan enderege, 10 Kasım 2014, 17:02:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilgin1490

Alıntı yapılan: enderege - 13 Aralık 2014, 22:22:42
Bana 5$ kazandırmışsın. :D  Bana kazandırmaktan kendin kazanamamış olabilirsin. :PP
Evet bencede :) her kazandigimi geri yatiriyorum , olsun en azindan sizin kampanya sayesinde , hem siz hem ben kazanmis oluyorum :)

enderege

mert3802 (kilicaslan3873)  20-12-2014 tarihinde komisyonu gönderilmiştir.  (ok)

Kendisine desteği için teşekkür eder, bol kazançlar dilerim. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

İlk mesajı değiştirme gereği duydum arkadaşlar.

01-01-2015 tarihinden itibaren değişikliğe gidiyorum arkadaşlar. Hak ettiğiniz komisyonlar bundan sonra siteden ödeme aldığım takdirde yapılacaktır. Site bana bu tablo ile bundan sonra pek inandırıcı gelmiyor. İnşallah yanılırm.

enderege

Bugün ödeme aldım. ve komisyonlarınızı  dağıtmak istiyorum. Paypal veya Payza adreslerinizi bana PM atın. Bende bu yükten kurtulayım. Bana dönüş yapmayanların komisyonları Paidvertsten alacağım bir sonraki ödemeye sarkacak.  Bu da beni endişelendiriyor. Bugünkü ödeme 4 günde geldi.

mytrafficvalue den işlemleri görebiliyorum. Sadece bir Paypaldan  günlük 1000 e yakın ödeme yapıyor. Bundan mı yoğun yoksa nakit sıkıntısımı var bilmiyorum. ve bir sonraki ödeme talebim biraz sarkabilirde. 10. gruba çıkıp rahat para biriktirmek istiyorum. Bunun içinde bir 100$ daha (Balanace da 120$ var) birkitirmem lazım. Bu nedenle bana PM le muhakkak dönün.

mcloft

daha önce bu konuyu görmeden enderege hocam refin olmuştum (nickim: mcloft), eğer katılabiliyorsak sonradan dahil olmak isterim bende :)

enderege

bilgin1490      02-01-2015 tarihinde komisyonu gönderilmiştir.  (ok)   Daha önce yazmayı unutmuşum.

Ayrıca

bekeli arkadaşımıza  16-01-2015 tarihinde komisyonu gönderilmiştir.  (ok)

Kendilerine destekleri için teşekkür eder, bol kazançlar dilerim. :)

enderege

Alıntı yapılan: mcloft - 16 Ocak 2015, 22:00:49
daha önce bu konuyu görmeden enderege hocam refin olmuştum (nickim: mcloft), eğer katılabiliyorsak sonradan dahil olmak isterim bende :)

Evet refim olarak görünüyorsunuz. Tabiiki katılabilirsiniz.

enderege

mcloft  arkadaşımıza 16-01-2015 tarihinde komisyonu gönderilmiştir.  (ok)

enderege

mert3802 (kilicaslan3873)  16-01-2015 tarihinde komisyonu gönderilmiştir.  (ok)

emrahemrah

Enderege hocam ben refiniz digilim de yine de konuyu takip ettim. Tebrik ederim durust tavriniz icin ozellikle.. Ben su anki durumun ne oldugunu ve gelicek tahminlerinizi bekliyorum..
Burdan paylasirsaniz cok memnun kalirim. Bol kazanc