AdPageViews İstatistikleri

Başlatan ikose, 10 Kasım 2014, 20:19:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Gaza gelmeyin diye uyarayım... Her gün RR başına 0.02$ vermiyor. Bazende 0.01$ veriyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

mtoy76

Alıntı yapılan: enderege - 25 Mart 2015, 12:57:00
Gaza gelmeyin diye uyarayım... Her gün RR başına 0.02$ vermiyor. Bazende 0.01$ veriyor.

@enderege  son 3-5 gün istatistiklerini yayınlarmısın. ben bu site yada grandbux sitesinde gidip geliyorum

enderege

Alıntı yapılan: mtoy76 - 25 Mart 2015, 15:19:14
@enderege  son 3-5 gün istatistiklerini yayınlarmısın. ben bu site yada grandbux sitesinde gidip geliyorum

Burada istatistik yok mtoy76.  RR leri paket halinde görüyorsun. Tek tek ne tıklamışlar görünmüyor. Reklam reset saati kişiye göre değişiyor. Mesela benimki 19:06 Bu saatte reklamları tıklayıp bitirince ve sayfayı yenileyince 20$ (1000RR, yani RR başı 0.02$/gün)direk balance a işliyor. Bu da demek oluyorki 1000 RR de o anda tıklamış. :D

Fakat Bu RR başı 0.02$/gün her zaman olmuyor. Arada 0.01$ a da düşürüyor. Aynı durum standartlar içinde geçerli. Onlarda genelde RR başı 0.01$/gün kazanırken bazende 0.005$/gün kazanıyorlar.

nicotine

Ben Site ile ilgili biraz yatirim yaptim. ve bu tıklardaki dengesizlik mi diyelim yoksa başka birşey mi diyelim onunla ilgili istatistik tutmaya devam ediyorum.

Mesela
Kiralık Reflerin

1. Günü   = 0,1
2. Günü   = 0,1
3. Günü   = 0,05
4. Günü   = 0,05
5. Günü   = 0,1
6. Günü   = 0,1
7. Günü   = 0,1
8. Günü   = 0,05

olarak değişiyor. Bu sistemin tam olarak nasıl çalıştığını çözebilmek için en azından 60 günlük bir istatistiğin elimizde olması gerekir.

enderege

Alıntı yapılan: nicotine - 25 Mart 2015, 18:00:42
Bu sistemin tam olarak nasıl çalıştığını çözebilmek için en azından 60 günlük bir istatistiğin elimizde olması gerekir.

Burada insiyatif adminin elinde. Reklam gelirinie göre kendini ayarlıyor. Belli bir sistemi, istatistiği yok.

sopcastsports

Alıntı yapılan: nicotine - 25 Mart 2015, 18:00:42
Ben Site ile ilgili biraz yatirim yaptim. ve bu tıklardaki dengesizlik mi diyelim yoksa başka birşey mi diyelim onunla ilgili istatistik tutmaya devam ediyorum.

Mesela
Kiralık Reflerin

1. Günü   = 0,1
2. Günü   = 0,1
3. Günü   = 0,5
4. Günü   = 0,5
5. Günü   = 0,1
6. Günü   = 0,1
7. Günü   = 0,1
8. Günü   = 0,5

olarak değişiyor. Bu sistemin tam olarak nasıl çalıştığını çözebilmek için en azından 60 günlük bir istatistiğin elimizde olması gerekir.

0,05'dir o yahu :)

nicotine

Alıntı yapılan: enderege - 25 Mart 2015, 18:05:06
Burada insiyatif adminin elinde. Reklam gelirinie göre kendini ayarlıyor. Belli bir sistemi, istatistiği yok.

sistem derken her üyliğin bir limiti olduğu varsayımı ile hareket ediyorum. Yani muhtemelen admin belli bi kazan kotası uyarlamış olmalı. yoksa bugün canım böyle istiyor tarzında bir düşünce ile bu kadar uzun süre çalışamaz. asıl amacım kotasının ne kadar olduğunu belirlemek. işte bunun için de bir kaç ay takip etmek gerekiyor. Acaba gerçekten refsiz üyelerin kazancı ile mi hareket ediyor yoksa belirli bi program dahilie göre mi. işte benim amacım bu sistem yada kotayı belirleyebilmek.

tayfunxl

Biri şu golden nasıl alınır anlatabilirmi , önce reklam mı veriyoruz bide kaç kredi golden *) *) *)

enderege

Alıntı yapılan: tayfunxl - 25 Mart 2015, 20:45:31
Biri şu golden nasıl alınır anlatabilirmi , önce reklam mı veriyoruz bide kaç kredi golden *) *) *)

Hafıza özürlü olduğum için hiç aklımda değil benim. Ama reklamı önce oluşturuyorduk sanırım.

tayfunxl

esağfirullah hocam  :D :D deneyerek bulurum artk yanlış yapmayım dedim reklamıda oluşturdum bi ilerleyim bakalım