AdPageViews.com ( SCAM)

Başlatan ikose, 15 Kasım 2014, 01:00:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: oguzkpcglu - 12 Şubat 2015, 13:09:27
Hocam verdiğiniz linkten üye oldum lakin şu son reply leri anlamadım reklam mı geliyo aralıklarla ?
Onumu haber veriyosunuz ?
Desteğin için Teşekkür ederim OğuzKpcglu :)

evet arkadaşımızın da dediği gibi uyarı veriyoruz, çünki kısa zamanda tükenir oldu ve saati belli değil..
Reklamı yakalayan haber veriyor..
Bol kazançlar :)

ikose

troll145

RR gelirleri mi düştü bana özel bir durum mu acaba 100 RR 1$ getiriyordu bugün $0,5 vermiş

ikose

Alıntı yapılan: troll145 - 13 Şubat 2015, 14:23:26
RR gelirleri mi düştü bana özel bir durum mu acaba 100 RR 1$ getiriyordu bugün $0,5 vermiş
Aşağıdaki linkte bulunan konuda da göreceksinizinki, site açıldığın günden beri
çoğunlukla 100 RR ye günlük 1$ versede  bazende 0,50 yada 1,50 - 2$ kazanç vermekte..
Bol kazançlar , hayırlı olsun :)
http://www.gelirkapisi.com/istatistikleriniz/adpageviews-istatistikleri/

troll145

Alıntı YapAşağıdaki linkte bulunan konuda da göreceksinizinki, site açıldığın günden beri
çoğunlukla 100 RR ye günlük 1$ versede  bazende 0,50 yada 1,50 - 2$ kazanç vermekte..
Bol kazançlar , hayırlı olsun :)
http://www.gelirkapisi.com/istatistikleriniz/adpageviews-istatistikleri/
bilgilendirme için teşekkürler ikose . istatistiklere bakmıştım görmemişim. hepimize bol kazançlar  ($$)

6il9in

recep1852

Teşekkürler Bilqin hocam :)

ivedidahi

ref biterken süresini 1 ay uzattım uzattığım reflerin geliri Direct Purchases de birikiyor burdan nasıl kullanılıyor

recep1852

Orası benim bildiğim kadarıyla toplam reflerin kazandırdığı para ama emin değilimde :D

ikose

Alıntı yapılan: ivedidahi - 13 Şubat 2015, 17:44:01
ref biterken süresini 1 ay uzattım uzattığım reflerin geliri Direct Purchases de birikiyor burdan nasıl kullanılıyor
Bu sitede öncelik Purche Balans kısmı yok..
RR leri rental  balanstan  işlemle alabilirlisiniz..
Görüntü eklememişsiniz ancak Tahmin üzerine
Bahsettiğiniz yer  Direct Purchases:  bölümü..
Bu bölümdeki para kullanılamaz paranız..
Biriken olarak gördüğünüz bakiye ise RR lerin size kazandırdığı anlamına gelmiyor..
Bu para sizin RR alımı yada uzatımını yaparken balansınızdan kullandığınız rakam..
burada 5$ ( diyelim ) görüyorsanız o hesabınız açıldığından beri  A.B. sınızdan
5$ RR ler için harcadıınız anlamına geliyor..
Sağlamasını şöyle yapabilirsiniz..

Direct Purchases ( A.B. dan yaptığınız harcama )  +  Received ( aldığınız ödemeler toplamı) + Main Balance ( şuanki bakiyeniz ) = Earned ( Şuana kadar siteden kazandığınız )