AdPageViews.com ( SCAM)

Başlatan ikose, 15 Kasım 2014, 01:00:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

desmond23

Rr tıkları eski haline dönmüş.

romolosto

bugün rr tıkları tekrar eski haline döndü. acaba sesimi mi duydu admin  :)

ikose

Alıntı yapılan: romolosto - 17 Mart 2015, 13:34:43
Teşekkürler bilgi için. Umarım duymuştur :g

AnilK

mepay

Arkadaşlar şimdiye kadar hiç bir sitede rr almadım. Nasıl kullanılır onu da bilmiyorum. Tavsiye edeceğiniz bir kaynak var mı. Şurayı oku da öyle rr al diyeceğiniz. Yakın zamanlarda kayıt olduğum tüm sitelerde bu sistem var. Bir çok siteden mi yoksa tek bir siteden mi yürüteyim rr işlerini?
Şimdiden teşekkürler :)

aydyar13

Alıntı yapılan: mepay - 17 Mart 2015, 16:54:25
 Arkadaşlar şimdiye kadar hiç bir sitede rr almadım. Nasıl kullanılır onu da bilmiyorum. Tavsiye edeceğiniz bir kaynak var mı. Şurayı oku da öyle rr al diyeceğiniz. Yakın zamanlarda kayıt olduğum tüm sitelerde bu sistem var. Bir çok siteden mi yoksa tek bir siteden mi yürüteyim rr işlerini?
Şimdiden teşekkürler :)

RR sistemi hemen hemen her sitede aynı Neobux en popüleri olduğu için onun üzerinden sistemi öğrenebilirsin. Neobux ilgili bir sürü siteler var Türkçe reklam amaçlı. Onları incelemeni öneririm hiç bir bilgin yoksa.

Tabiki Neobuxa yatırım yapma :D

mepay

Alıntı yapılan: aydyar13 - 17 Mart 2015, 17:18:43
RR sistemi hemen hemen her sitede aynı Neobux en popüleri olduğu için onun üzerinden sistemi öğrenebilirsin. Neobux ilgili bir sürü siteler var Türkçe reklam amaçlı. Onları incelemeni öneririm hiç bir bilgin yoksa.

Tabiki Neobuxa yatırım yapma :D

:) Teşekkür ederim. En iyi öğrenme yöntemi de işin içine girmektir diye biliyorum. En iyisi önerdiğiniz bir siteden referans satın alarak deneme amaçlı başlamak istiyorum. Tavsiyenizi bekliyorum. Ve önerdiğiniz sitede hangi paketlerle başlayacağımı da söylerseniz memnun olurum :)

hakanatik01

Tüm konular soru cevaba dönüyor :P Aklınıza takılanları http://www.gelirkapisi.com/ptc-siteleri/ burada konu açıp devam edin ;)
Sorunuza verilecek cevapta bence istatistik kısmını inceleyin paylaşım yapan arkadaşlarımız var RR'leri nasıl diye ona göre deneme amaçlı birini seçip girip denenebilir ;)
http://www.gelirkapisi.com/istatistikleriniz/

aydyar13

Alıntı yapılan: mepay - 17 Mart 2015, 17:36:10
:) Teşekkür ederim. En iyi öğrenme yöntemi de işin içine girmektir diye biliyorum. En iyisi önerdiğiniz bir siteden referans satın alarak deneme amaçlı başlamak istiyorum. Tavsiyenizi bekliyorum. Ve önerdiğiniz sitede hangi paketlerle başlayacağımı da söylerseniz memnun olurum :)

Ben hiçbir siteyi önermiyorum ama :D Standart üyelikle kar edeceğiniz site yok gibi bişey. Çoğu kişi RR kiralamak için Standart üyeye tavsiyede bulunmaz. Sitede ödeme kanıtları kısmı mevcut orada şimdilik scam olmayan ödeme yapan siteleri güncel olarak takip edebilirsin. Ama unutmaman gereken bişey var orda gördüğün ödemelerdeki meblağlardan bazıları RR yerine DR lerle yapılmış olabilir. Adpageviews şuanki durumuyla zarar ettirmiyor fakat bu sitede refleri ayrıntılı olarak inceleme, recycle yapmak falan yok, gerekte yok.

Modum yazdım o kadar diye yolladım sonra sil istersen :P

enderege

Alıntı yapılan: romolosto - 17 Mart 2015, 13:34:43

İki Bilginin yatırım yapmasını bekliyor. Onlar yatırım yapsın  bak dahada düşürür RR gelirini. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.