AdPageViews.com ( SCAM)

Başlatan ikose, 15 Kasım 2014, 01:00:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mepay

Golden'a yükselince upline'a herhangi bir komisyon veriyorlar mı ?

enderege

Alıntı yapılan: mepay - 25 Mart 2015, 23:41:11
 Golden'a yükselince upline'a herhangi bir komisyon veriyorlar mı ?

Hayır.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nicotine

nicotine

Günün sorusu bu adpage de Golden almak için izlenecek yolu anlatabilir misiniz. Bu credit olayından hiç bir halt anlamadim ki ben :S

Siteye Golden olmak için 100 $ yatırmak zorundayız peki geri kalan 20 $ lık kısmı ref olarak kullanabiliyor muyuz yoksa mecburi Reklam mı verecegiz. ?

EDİT  :   Olayı çözdüm kusura kalmayın. Teşekkür eederim.

mepay

nicotine

mepay

Alıntı yapılan: nicotine - 26 Mart 2015, 00:33:20
Günün sorusu bu adpage de Golden almak için izlenecek yolu anlatabilir misiniz. Bu credit olayından hiç bir halt anlamadim ki ben :S

Siteye Golden olmak için 100 $ yatırmak zorundayız peki geri kalan 20 $ lık kısmı ref olarak kullanabiliyor muyuz yoksa mecburi Reklam mı verecegiz. ?

EDİT  :   Olayı çözdüm kusura kalmayın. Teşekkür eederim.

Bu sorduğun soruya verilecek cevabı merak ediyordum açıkçası :) Madem çözdün, anlatır mısın :)

nicotine

Ben olayı yanlış yorumlamışım.

Öncelikle Purchase Credit Kısmında
New AD bölümünde kendimize ait bir reklam sayfası oluşturuyoruz. Ardından Bu reklam sayfası üzerinde Pause/Edit/Upgrade/Remove yazmakta. İşte bu bölümde Upgrade seçimini yapıyoruz ve karşımızda sadece 2 secenek 80 $ ve 790 $ yer almakta bunlardan birini secerek ödeme işlemini gerçekleştiriyoruz.

nebu

Deneme amaçlı ödeme istedim. Para 1 dakika sonra hesabıma yattı  ($$) Böyle anında ödeme yapan site olsun, daha ne isterim  (dns)

mepay

@nebu golden üyelik aldınız mı ? Ben de vaktimi doldurayım, alacağım hemen :)