AdPageViews.com ( SCAM)

Başlatan ikose, 15 Kasım 2014, 01:00:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mepay

@enderege Hocam ben henüz RR biriktirme aşamasındayım. Sizce autopay mi açayım yoksa manual 90 ya da 150 günlük mü uzatayım ?

gaddar

Alıntı yapılan: mepay - 18 Nisan 2015, 20:03:39
 @enderege Hocam ben henüz RR biriktirme aşamasındayım. Sizce autopay mi açayım yoksa manual 90 ya da 150 günlük mü uzatayım ?

Bence bi mayıs olsun ondan sonra uzun vaadeli uzatırsın. Şimdilik autopay yeterli derim :)

mepay

Alıntı yapılan: gaddar - 18 Nisan 2015, 20:42:12
Bence bi mayıs olsun ondan sonra uzun vaadeli uzatırsın. Şimdilik autopay yeterli derim :)
Bende autopay de kapalı. Onu plaket Satın alırken acıyoruz herhalde [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

gaddar

Yani paketi alıp autopay ı açıp net kar elde edebilirsin.Ya da beklersin süreler azalır RR lerin mesela 10 gün kala açarsın ondan sonra yeniler.Bu sisteme pek dalmadığım için bilemicem :) Çünkü bi de bunda RR ler paket halinde . Neden aldığım gibi autopay yapayım ki. 20 gün full bana çalışsınlar sonra 10 günde sabit bırakırım yenilensinler hep 10 gün olarak :)

enderege

Alıntı yapılan: mepay - 18 Nisan 2015, 21:20:33
Bende autopay de kapalı. Onu plaket Satın alırken acıyoruz herhalde [emoji4]

Evet paket alırken aktif ediyorsun.

Alıntı yapılan: gaddar - 18 Nisan 2015, 21:25:55
Yani paketi alıp autopay ı açıp net kar elde edebilirsin.Ya da beklersin süreler azalır RR lerin mesela 10 gün kala açarsın ondan sonra yeniler.Bu sisteme pek dalmadığım için bilemicem :) Çünkü bi de bunda RR ler paket halinde . Neden aldığım gibi autopay yapayım ki. 20 gün full bana çalışsınlar sonra 10 günde sabit bırakırım yenilensinler hep 10 gün olarak :)

Ben buna katılmıyorum. Elindeki paketleri bir günde almıyorsun ki 10 gün kala aktif edesin. Bir paketi yeni alıyorsun diğer paket yarın son gün. Son gün olanı yarın 20$ verip uzatman gerek. ama autopayı açarsan 0.56$ gibi bir rakama günü kurtarırsın.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

gaddar

O zaman şöyle söyleyim mesela 1000 RR ile başlamak istiyorsanız daha doğrusu 100 er 100 er , gerçi benim hesaplarım ultiye  göre :m  burda tutmuyor 7 günde bir kiralama yaparsak en fazla 3. paketten sonra açarım autopay i golden da :D

enderege

Alıntı yapılan: gaddar - 18 Nisan 2015, 22:14:08
gerçi benim hesaplarım ultiye  göre :m 

O kadar hesap kitap yapsaydım alim olurdum. :PP
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

Alıntı yapılan: enderege - 18 Nisan 2015, 21:57:13
Evet paket alırken aktif ediyorsun.

Ender hocam autopay'i herhangi bir zamanda açıp kapatabiliyoruz sanırım.

Rented referrals sayfasında autopay var ve yanında tik atabileceğimiz bir kutucuk var. Oradan değiştirebiliyorum ???

sametseven

+1 0,025 Neobux (ok)
Efsane geri döndü :PP

mepay

Alıntı yapılan: bekeli - 18 Nisan 2015, 23:20:39
Ender hocam autopay'i herhangi bir zamanda açıp kapatabiliyoruz sanırım.

Rented referrals sayfasında autopay var ve yanında tik atabileceğimiz bir kutucuk var. Oradan değiştirebiliyorum ???

Evet. Dün denedim, autopay istediğimiz zaman açabiliyoruz. Teşekkürler.