AdPageViews.com ( SCAM)

Başlatan ikose, 15 Kasım 2014, 01:00:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: bekeli - 18 Nisan 2015, 23:20:39
Ender hocam autopay'i herhangi bir zamanda açıp kapatabiliyoruz sanırım.

Rented referrals sayfasında autopay var ve yanında tik atabileceğimiz bir kutucuk var. Oradan değiştirebiliyorum ???

Evet... Doğruda, ben soruya cevap verdim. Bütün sitelerde istediğiniz zaman aktif pasif edebilirsiniz.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Yabancı bir forumda gördüm hak verdim adamlara da :P Domainini uzatacaktır büyük ihtimalle.

kötü yanı :Adminin daha önce scam olmuş siteleri varmış evet :)
İyi yanı yorumu yapanda artık değiştiğine inanıyormuş adminin gittiği yere kadar gidecektir demiş.
Trafficmansion ile aynı adminin olduğunu düşünüyormuş bu konuda bazı kanıtlar ortaya sürmüş benim aklıma yattı açıkcası :P

[spoiler]
misal 1000 kredi alayım dedim.

Adpageviews
Product :
Product
Sum :
$50.00
Processor fee :
3.90%
Total sum :
$50.00 + ($50.00 / 100% * 3.90% + $0.3) / 0.96 = $52.34

TM
Product :
Ad Service
Sum :
$50.00
Processor fee :
3.90%
Total sum :
$50.00 + ($50.00 / 100% * 3.90% + $0.3) / 0.96 = $52.34

gene sitenin dediğine göre ayrıca paypallarında ödeme alınırsa iki sitedede kesinti yokken payzalarında kesinti var,para işlemcileri için kullanılan mail adresleri aynı mantıkla oluşturulmuş ve ikisinde de STP/payza/paypal varmış,
(ödemeişlemciadı@siteninadı),Domain bilgileri gizlide olsa yapılandırma ayarları aynı yapıda bu sebeblerden aynı admin oalsılığı çok yüksek demişmişler, doğrudur umarım :P :D[/spoiler]

Coulers79

Alıntı yapılan: Kulers GK - 10 Nisan 2015, 18:31:43
Adpageviews ile bu sitenin bir alakası olabilir mi? ::) Paypal'dan bakmadım ama maildeki ödemelerin şekli benzer.

mepay

Traffic Monsoon sitesinde adam kendini gizlemezken neden burada gizli tutuyor açıkcası bunu anlamış degilim. Benim bildiğim Traffic Monsoon sitesinin sahibi Charles Scoville, ayni zamanda adhitprofits sitesinin de sahibi. Ancak Öncesinde bir kaç kötü gecmisi var. Şuan icin iyi gidiyor. Eğer Charles Adpageviews'in de sahibiyse bence iyi [emoji4] Yazıyı yazarken pek inanmıyordum ama diğer sitesinin ismine de benzemiyor degil [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

hakanatik01

TM de de kimlik gizli diye biliyorum :) O denilenlerde bunlar gibi şüphe sadece admin herhangi bir açıklama yaptımı forumda "news"kısmında yada FB sayfasında ben o kişiyim diye ? Domain bilgileride zaten aynı adpageviews gibi gizli ordanda bilgi yok sadece dönen reklamların çoğunda aynı kişi oldukları söyleniyor ama kesinlik yok bildiğim kadarıyla admin kendini açıklamıyor yani açıklarsa kötü olur zaten :P uzun vadeli düşünmemek gerekir.

mepay

sametseven

haso12301

adpageviews yatırım yapmayı planlıyorum kazançlı olurmuyum öneriniz varmı yeniyim bu işlerde

Coulers79

Sorularını konularında sorsan daha iyi olmaz mı? Haziran ayında devam ederse belki yatırım yapılabilir.

gaddar