AdPageViews.com ( SCAM)

Başlatan ikose, 15 Kasım 2014, 01:00:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametseven

gaddar

nebu

gaddar

Nöbette olunca uyumak zor oluyor ;)

nebu

+1 trafficmosoon $0,025

illisionist

Alıntı yapılan: ikose - 22 Nisan 2015, 13:17:32
sağolasınnn

İllisionist içimde kalmasın :g sen bu avatarı hiç değiştirme, utanmasam kendi avatarım yapıcam :g
görünce resmen mutlu oluyorum , bir senin birde elektronick in avatarı şahaneeee :)
elinize sağlık iyiki eklemişsiniz

teşekkürler @ikose modum, eğer yanlışsam düzeltin, bilgisayarda nick edinme mirc chat programlarıyla başlamıştı, o zamanlar da kendime bir nick edinmiştim, ama o kısa bir nick'ti ve çoğu yerde 6 karakterlik bir nick istenince ve o zamanlarda illisionist filmini izlemiş ve çok beğenmiştim, dedim nick illisionist olsun... ee nick (ç)alıntı oldu, resim de (ç)alıntı olsun  n'olcek  :m
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ptcsite46

Arkadaşlar bu sitede üyeliğim var ama karar veremedim ödemeler nasıl. Forumu çok kötü... Stst paylaşımı ödemeler falan bişey nlamadım. Sitenin ödeme durumu nasıl. Ne kadarlık yatırım ile ne zaman yatırımımızı çıkartıyoruz. Kendinizden örnek vererek söylerseniz biraz bilgim olurdu.

gaddar

admin 1 tık verirse ve 2 tık verirse olarak 2 farklı risk var ona göre RR fiyatlarını değerlendirerek hesaplayabilirsin :)
yani RR başına kazanç o da yükseltilmiş üyeliklerde 0,01 ya 0,02 veriyor ama hep 2 tık da vermiyor...

ptcsite46

Alıntı yapılan: gaddar - 23 Nisan 2015, 23:52:31
admin 1 tık verirse ve 2 tık verirse olarak 2 farklı risk var ona göre RR fiyatlarını değerlendirerek hesaplayabilirsin :)
yani RR başına kazanç o da yükseltilmiş üyeliklerde 0,01 ya 0,02 veriyor ama hep 2 tık da vermiyor...
Anladıysam arap olayım:) BU PTC değil mi? reklamlar var. ref alabiliyorsun

aydyar13

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 24 Nisan 2015, 01:00:41
Anladıysam arap olayım:) BU PTC değil mi? reklamlar var. ref alabiliyorsun

PTC sitesi evet ama biraz farklı. Mesela diğer sitelerde RR lerin tıklama yapıyor ve her birinin tıklama miktarı, AVG vs oluyor. Bu sitede ise RR kiraladığın zaman, atıyorum 50 RR kiraladın, 50 RR tek bir RR gibi çalışıyor günlük  50 tık  100 tık yapıyor örneğin. Bir sonraki RR kiralamada 100 kiralarsan toplam 150 RR oluyor ama 2 si ayrı paketlerde 2 RR var gibi çalışıyor. Ref uzatmada aynı şekilde paket paket uzatıyorsun. Genel mantığı aynı.