AdPageViews.com ( SCAM)

Başlatan ikose, 15 Kasım 2014, 01:00:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tayfunxl

We're choosing to close adpageviews because we're finding it hard to keep up with the work load, and instead of causing frustrations for people, we'll just close the site and give you a refund if you made any purchases.

Your Purchases: $421.00
Your Withdrawals: $781.74
--------------------------
Your Refund: $0.00

Note: Your refund is being processed through your processor account used for making purchase. There is nothing you need to do.

Bana iade yok fazlasıyla almışım :( ama site kapanması üzdü şimdi beni , iyiydik be yaw  :'(

enderege

Daha dün ödeme yapan site neden birden bire kapanır ki? :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

:'(  :'(
her şey sıfırlanmış  :'(

Böyle admin kaldımı.. alacağınız varsa irtibata geçin demiş  :(

Dear ilknur kose.

We're choosing to close adpageviews because we're finding it hard to keep up with the work load, and instead of causing frustrations for people, we'll just close the site and give you a refund if you made any purchases.

Your Purchases: $40.00
Your Withdrawals: $252.31

illisionist

5$ da ödeme alacaktım 4,34 bakiyem vardı gel de kızma şimdi diyeceğim ama zaten 20$ yatırıma 42$ almışım, canı sağolsun ne diyelim...
Admin'in dürüstlüğünü de tebrik ediyorum açıkçası!
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

illisionist

bir çınar daha devrildi, probux'tan sonra gittiğine üzüleceğimiz bir site olacak....
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Dio

şimdi budamı scama gidecek :( bunun için ayrı bir yer açılmalı bence :D

4ne1ka

bende şaşırdım cidden :S , tam da brainy recommended olmuştu :D

standartlar rr'den de kazanamıyordu ama yine de dayanamadı. "alacağınız varsa..." falan bana pek gerçekçi gelmedi ama en azından kapattık demesi güzel.

ptcsite46

Yaw tuk tıklaması en kolay siteydi. Peki benim $1.5 dolar vardı onu bana yollucaklar mı?

ikose

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 24 Haziran 2015, 23:04:36
Yaw tuk tıklaması en kolay siteydi. Peki benim $1.5 dolar vardı onu bana yollucaklar mı?
Malesef herşey sıfırlanmış
bendede 9,40$ vardı :(

illisionist

Alıntı yapılan: Dio - 24 Haziran 2015, 22:55:40
şimdi budamı scama gidecek :( bunun için ayrı bir yer açılmalı bence :D

elit PTC mezarlığı bölümü açalım :)