AdPageViews.com ( SCAM)

Başlatan ikose, 15 Kasım 2014, 01:00:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

Alıntı yapılan: sametseven - 25 Haziran 2015, 21:45:44
Bu sitenin karakterli bir admini vardı. Birkaç gün yas ilan edelim, scama atarken tarihi bir not düşelim unutulmasın :)

Bu konuya yazılacak son yazının dokunaklı olması gerekiyor. Bunu da konu sahibinin üstlenmesi uygun olur sanırım. Ayrıca scam bölümüne gittiğinde en başa sabitlenmesi de siteye olan sevgimizi göstermesi açısından önemli. Bu fikri oylamaya sunmayı düşünüyorum :)

4ne1ka

bence önerilen sitelerde kalmaya devam etsin :) ya da önerilen scam bölümü olsun :D
o değil de bu sabah yokluğunu hissettim sitenin :S

illisionist

ölünün arkasından konuşulmaz  :X gömelim birer de fatiha okuyun yeterli  :PP
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ata07

Eto'dan sonra APV'de mi bitmiş yav :DD Admin konuşmaları okuyup anlasa duygulanır :D

ikose

Alıntı yapılan: nebu - 25 Haziran 2015, 21:54:03
Bu konuya yazılacak son yazının dokunaklı olması gerekiyor. Bunu da konu sahibinin üstlenmesi uygun olur sanırım. Ayrıca scam bölümüne gittiğinde en başa sabitlenmesi de siteye olan sevgimizi göstermesi açısından önemli. Bu fikri oylamaya sunmayı düşünüyorum :)
Yerine oyalanacak 1 siteyi dün gece buldum çok şükür , yoksa birden boşluğa düşebilirdim..
hatta o sıkıntıyla 1 günde level 7 oluverdim Nebuuuuuu :g

nebu

Alıntı yapılan: ikose - 25 Haziran 2015, 23:01:56
Yerine oyalanacak 1 siteyi dün gece buldum çok şükür , yoksa birden boşluğa düşebilirdim..
hatta o sıkıntıyla 1 günde level 7 oluverdim Nebuuuuuu :g

İlaç gibi geldi diyorsunuz  :g Ben de büyük keyif alıyorum siteden. Umarım hep böyle gider :)

kilicaslan3873

siteyi komplede kapatmamış arkadaşlar acaba başka plan projesi varmıki? ödemeleri clikrev gibi yapmayıp ödediğine göre clikrevde  hala duruyor 67 paket (hydr)

romolosto

üzdün bizi adpage..

Coulers79

Önerilen sitelerden kapanışa mı geçecek?

aydyar13

Pek duygusal bir ortam olmus burda yahu. Bir probux degildi ama guzel siteydi :)