neocoins hakkında

Başlatan leprechaun, 16 Kasım 2014, 01:24:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

leprechaun

Arkadaşlar ben neocoins görevlerinde hangi görevi tamamlasam hepsi
pending oluyor bir hatamı yapıyorum videoları izliyorum anketleri yapıyorum
diğer görevleride hepsi pending boşunamı emek harcıyorum yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler :)  :y

illisionist

bildiğim kadarıyla coinsler anlık değil belli süreler sonra hesabınıza ekleniyor
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

leprechaun

Alıntı yapılan: illisionist - 16 Kasım 2014, 01:26:46
bildiğim kadarıyla coinsler anlık değil belli süreler sonra hesabınıza ekleniyor

hesaba geçecekse beklerim ben boşunamı uğraşıyorum diye endişe etmiştim dediğiniz gibiyse uğraşmaya devam :) teşekkürler  (a)  :y

illisionist

aslında konuyu coinslerle uğraşan bir arkadaş cevaplarsa daha iyi olur, ben baya zamandır uğraşmıyorum vakti zamanında benimkiler öyle olmuştu sonradan bıraktım az bir miktar coins'im var hesabımda ve aylarca da öylesine duruyor :)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

leprechaun

Alıntı yapılan: illisionist - 16 Kasım 2014, 01:33:32
aslında konuyu coinslerle uğraşan bir arkadaş cevaplarsa daha iyi olur, ben baya zamandır uğraşmıyorum vakti zamanında benimkiler öyle olmuştu sonradan bıraktım az bir miktar coins'im var hesabımda ve aylarca da öylesine duruyor :)

çok kötü o zaman benimde 4000 oldu hepsi pending biriktir biriktir sonra site vermezse çok koyar :)

ElisaMcCline

NeoCoins ler 40 gün sonra hesabınıza işleniyor :)
Kesin bilgi ;)

Zaten orada date ve credit date olarak iki tarih görürsün :)
Bir örnek:

Date (tamamlanan tarih   Credit Date ( işleneceği tarih)
2014/10/01 at 20:21   2014/10/31 at 20:21

leprechaun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 16 Kasım 2014, 01:36:51
NeoCoins ler 40 gün sonra hesabınıza işleniyor :)
Kesin bilgi ;)

Zaten orada date ve credit date olarak iki tarih görürsün :)
Bir örnek:

Date (tamamlanan tarih   Credit Date ( işleneceği tarih)
2014/10/01 at 20:21   2014/10/31 at 20:21

Teşekkürler Elisa hocam yine jet hızı ile yetiştiniz :) siz kesin bilgi dedikten sonra olay bitmiştir biriktirmeye devam açıkçası bende yeni sardım bu coins
işine kısa zamanda anket yaparak 4000 yaptım hoşuma gitti neredeyse hergün 2 3 anket yapıyorum

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: leprechaun - 16 Kasım 2014, 01:36:08
çok kötü o zaman benimde 4000 oldu hepsi pending biriktir biriktir sonra site vermezse çok koyar :)

2500 coins olduğunda paraya çevirebiliyorsun diye hatırlıyorum, 2$ dı sanırım karşılığı da.
Bende o kadar olmadığı için çeviri alanı çıkmıyor.
Sayfanın üstünde xxx neocoins karşılığı xxx$ gibi bir drop down menü olması lazım. coins sayfanı bir kontrol edebilir misin ?
http://www.neobux.com/c/nc/

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: leprechaun - 16 Kasım 2014, 01:42:33
Teşekkürler Elisa hocam yine jet hızı ile yetiştiniz :) siz kesin bilgi dedikten sonra olay bitmiştir biriktirmeye devam açıkçası bende yeni sardım bu coins
işine kısa zamanda anket yaparak 4000 yaptım hoşuma gitti neredeyse hergün 2 3 anket yapıyorum

Rica ederim, ayrıca hayırlı da olsun :)

Hee, daha kredilendirilmediyse çeviremezsin zaten :) Yukarıda yazdığıma daha sonra da bakabilirsin :)
Kredilendirilmiş olanlar 2500 olmalı en azından ki o menü çıksın :)

leprechaun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 16 Kasım 2014, 01:44:41
Rica ederim, ayrıca hayırlı da olsun :)

Hee, daha kredilendirilmediyse çeviremezsin zaten :) Yukarıda yazdığıma daha sonra da bakabilirsin :)
Kredilendirilmiş olanlar 2500 olmalı en azından ki o menü çıksın :)

Elisa hocam söylediğiniz tablo aşağıdaki tablomu
tablodan biten işlemlerden 2 tanesi

Date   Credit Date   Amount   Type   Status

Today at 00:54   2014/12/16 at 00:54   450   Personal    Pending
2014/11/14 at 19:51   2014/12/14 at 19:51   450   Personal    Pending