Quiz Group Ödemeleri (YouTube)

Başlatan mesut, 18 Kasım 2014, 01:43:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uniquehero

Alıntı yapılan: enderege - 17 Aralık 2014, 22:02:01
Hayırlı olsun Uniquehero. :)

Senin bu konuya yazdığın her iletiye bakarken acaba? diyorum. :D

Teşekkürler abi :) Abi ne kadar çok kanal o kadar çok para :D :D

nukhet

mesut

Alıntı yapılan: Uniquehero - 17 Aralık 2014, 22:05:09
Teşekkürler abi :) Abi ne kadar çok kanal o kadar çok para :D :D

Dediğine katılıyorum "Uniquehero"... Ne kadar çok kanal o kadar çok para... Damlaya damlaya göl olur... :)

Bende bu ay sonunda kanal sayımı min 20 yapmayı planlıyorum... Kanal başına aylık 20$-30$ gelse ay sonunda toplamda 400$-600$ gelir sağlarız herhalde...

Sende şuan kaç tane kanal var...?

BOL KAZANÇLAR...

Uniquehero

Alıntı yapılan: mesut - 17 Aralık 2014, 23:23:38
Dediğine katılıyorum "Uniquehero"... Ne kadar çok kanal o kadar çok para... Damlaya damlaya göl olur... :)

Bende bu ay sonunda kanal sayımı min 20 yapmayı planlıyorum... Kanal başına aylık 20$-30$ gelse ay sonunda toplamda 400$-600$ gelir sağlarız herhalde...

BOL KAZANÇLAR...

evet mesut hocam dediğin gibi 1* kanal olsa elimizde ve her biri aylık 50$ bıraksa 500$ olur . Birde patlayan kanallar olurda daha fazla kazandırırsa keyfimize keyif katar :)

Teşekkürler nükhet :)

orcanto

Alıntı yapılan: mesut - 17 Aralık 2014, 23:23:38

BOL KAZANÇLAR...
hocam peki aldiginiz kanallara video eklemesi yapiormusun uz

hakanatik01

Alıntı yapılan: orcanto - 18 Aralık 2014, 00:40:30
hocam peki aldiginiz kanallara video eklemesi yapiormusun uz
Cevabı vermişler aslında youtube ustalarımız; 
Alıntı yapılan: mesut - 17 Aralık 2014, 17:01:55
yeni oluşturulan kanalları satın almış olmak yetmiyor üzerine birşeyler koymak gerekiyor...
;)

orcanto

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 18 Aralık 2014, 00:49:13
Cevabı vermişler aslında youtube ustalarımız;   ;)

acaba koyuorsa hepsine ayni videoyu mu koyuyor  cunku video bulmak cok zor

mesut

Alıntı yapılan: orcanto - 18 Aralık 2014, 01:33:24

Şöyle bir durum var...;
Kanal var içerisine 3-5 video atarsınız daha sonra video ekleme yapmadan parsını yersiniz...
Kanal var 100-200 video atarsınız ve üzerine peyderpey video yüklemeye devam edersizin...

Bu tamamen sizin stratejinize bağlı... Eğer ki 3-5 video yüklü kanalınızdan ayda 300$-500$ kazanıyorsanız ve yeni video yüklemeyi tehlikeli buluyorsanız bırakın o kanal öylece kalsın yeni kanallara yönelin... Ama kanalınız yeni videolar yüklemeye müsait ve yeni video yükleyerek devam edilecek tarzda bir katagoriyse buna yeni videolar yüklemek gerekir...

Özetle böyle...

BOL KAZANÇLAR...

Uniquehero

Alıntı yapılan: orcanto - 18 Aralık 2014, 01:33:24

Attiginiz icerik guncellik istiyorsa yeni videolar atarsiniz yok istemiyor eski bir dizi kanali ve videolarin cogu varsa kanalda oylece birakirsiniz. Yalniz sunu unutmayin tek kategori calisin.
Nedir tek kategori ?

Dizi icerigi atiyorsaniz o kanala sadece o dizi ile ilgili bolumler atin. O kanal haber magazin spor gibi karisik videolar atmayin kanaldaki videolariniz tek icerik olsun.

Uniquehero

Quiz beni günlük mutlaka rahatsız ediyor arkadaş :D Yeni ödeme göndermişler :D

[IMG]http://i1293.photobucket.com/albums/b582/uniquehero68/oumldeme_zpsc1fde3ed.png[/img]