kayads (SCAM)

Başlatan illisionist, 23 Kasım 2014, 19:20:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Grubun payzasını ayarladım.  :)

Akşama gönderirim mobilim şuan..

tamtam52

Alıntı yapılan: bilqin - 29 Kasım 2014, 13:41:15
Grubun payzasını ayarladım.  :)

Akşama gönderirim mobilim şuan..

Gruptan ses seda yok...Sanırım paralar tamamlanmadı...

6il9in

tamtam ben tamamlıcam sıkıntı yok payza hesabımda grup için yeterince miktar var  :)

Şuan mobil olduğumdan göndermek istemiyorum. Sorun olmaması adına. Zaten yarın akşam sitede indirim bitiyor.. Grup başkanı online olduğun da yatırımı yapar zaten  :)

tamtam52

Alıntı yapılan: bilqin - 29 Kasım 2014, 18:42:48
tamtam ben tamamlıcam sıkıntı yok payza hesabımda grup için yeterince miktar var  :)

Şuan mobil olduğumdan göndermek istemiyorum. Sorun olmaması adına. Zaten yarın akşam sitede indirim bitiyor.. Grup başkanı online olduğun da yatırımı yapar zaten  :)

Arkadaşlar da sanırım payza sıkıntısı devam ediyor aslında onu kastetmiştim ben,sorun değil başkan işi takip ediyordur zaten :)

rota26

grup sayısını belli edinde eger 10 kişilik yapacaksanız. indirim yarın akşam bitiyosa diger arkadaşlar ona göre belki ikinci grubu kurarlar.

ElisaMcCline

Yaa hasta oluyorum zaten (d)

millet bana PM le soruyor, buraya yazsa da liste büyüse, ikinci grup değil, 3.üccü grup bile çıkardı :)
Kim sorsa git yaz diyorum ama konuya gelip yazan yok :)

Payza şart değil konusunu mu tam anlatamadık acaba diye düşünüyorum derinden :)

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Kasım 2014, 22:55:25
Yaa hasta oluyorum zaten (d)

millet bana PM le soruyor, buraya yazsa da liste büyüse, ikinci grup değil, 3.üccü grup bile çıkardı :)
Kim sorsa git yaz diyorum ama konuya gelip yazan yok :)

Payza şart değil konusunu mu tam anlatamadık acaba diye düşünüyorum derinden :)

Yeni bir başlık açılmadı... Yeteri kadar açıklama yapılmadı. Payza açığı kapandı deniliyor ama ne aldık ne sattık belli değil. Banada bir karmaşa var gibi geliyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tamtam52

Alıntı yapılan: enderege - 29 Kasım 2014, 23:01:50
Yeni bir başlık açılmadı... Yeteri kadar açıklama yapılmadı. Payza açığı kapandı deniliyor ama ne aldık ne sattık belli değil. Banada bir karmaşa var gibi geliyor.

illionist sanırım çalışıyor,vakti yok,sanırım,yakında düşer siteye.:)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 29 Kasım 2014, 23:01:50

Konu açılmaması konusunda haklısın. İllisionistin bir an önce konu açması gerekiyor.

Ama parasal konuda bir karışıklık yok bence:
Sonuçta Payzası olan verir, olmayan bekler :)
Sen verdin mi ? vermedin, o zaman 10$ borcun var gruba, bu kadar basit aslında herşey :)
İlk yatırım parasını ya üyeler bulacak, ya biz fazladan yardım edecektik. Üyelerden çıkmadı, biz de kime ait olan yatırım kısmı diye bakmadan ve hatta karşılığını da almadan,
Grup yatırıma başlayabilsin diye Payza buluyoruz.  Siz de bulun, herşey hızlansın :)

Hesap çok net : Para verenlerin işi yatırım konusunda bitti, vermeyenler de 10$ borçlu. Hepsi bu :)

volkanaydinli

Ben de net olarak yazayım, gruba katılmak istiyorum, Paypal'ım mevcut ama Payza'm yok...