kayads (SCAM)

Başlatan illisionist, 23 Kasım 2014, 19:20:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Ufuko banlamasınlar..  :D

Ufuko

Alıntı yapılan: bilqin - 06 Aralık 2014, 16:41:01
Ufuko banlamasınlar..  :D

Sitenin Welcome mesajında NeoBux ve Clixsense isimleri geçiyor banlama gibi bir durum abes kaçar.
Referans linkimi kapattım ama.

6il9in

Alıntı yapılan: ufuko - 06 Aralık 2014, 16:44:21
Sitenin Welcome mesajında NeoBux ve Clixsense isimleri geçiyor banlama gibi bir durum abes kaçar.
Referans linkimi kapattım ama.

Gördüm gördüm üyenin biri uyarmış seni  :D

Ufuko

Beyler birşey sorucam. Herafi diye bir site var. Tasarım filan KayAds'a çok benziyor. Yeni bir site değil daha önce gördüm diye hatırlıyorum ama forumda aratınca çıkmadı nedir ne değildir bilen var mı?

volkanaydinli

Ben ilk defa gördüm...

Ufuko

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 06 Aralık 2014, 20:53:10
Ben ilk defa gördüm...

Tanıtsak mı napsak  :))
Ultimate üyeleri filan var ilgi görmüş belli ki  :m

Ufuko

Siteye PerfectMoney eklenmesi şerefine Upgradelere %10 indirim yapılmış. Yatırım düşünen varsa duyrulur  :))

Ufuko

KayAds'tan Grid kazanmakta varmış  :D

Ufuko

Beyler biraz strateji paylaşımı yapın  :P
Mesela ben 500 RR'ye kadar çıkıp RR'leri 90 gün uzatıp sonrasında 1000'e kadar gitmeyi ve tabiki tekrar uzun süreli uzatmayı planlıyorum. Ne diyorsunuz?

6il9in

Bu ve bu gibi sitelerde aylık uzatmalar tercih etmelisin. Avg aşağı çekim derken recycle parası vermekten sıkılabilirsin. İlk etapta 500 RR çıkıp yatırımı kurtadıktab sonra istersen 2000 RR e çık. İçerden veya çışardan para aktarmaki yatırım cabucak çıksın. 500 RR üstü avg taban yapabilir  :P  :D

Neobux da 240 gün uzat RR leri istersen  :D burada 30 günde kal bence.. Daha önce pek çok örnek oldu böyle..