Youtube-Adsense Ödemeleri

Başlatan batuhankural, 24 Kasım 2014, 19:07:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Alıntı yapılan: batuhankural - 23 Mart 2015, 20:51:40
şubat ayı pek kötü geçti :(

391 mi kötü  (prt) hiiiiiii Allah daş eder  :PP
Hayırlı olsun, üzülme, bu ay daha çok kazanırsın  :)

bilgin1490

@Coulers79 un sözlerini tekrarlayasım geldi , vay anasını vay ki ne vay , vay ptc sini vay vay :))
helal olsun tebrikler @batuhankural  , bol kazançlar , daha fazlasını kazanman dileğiyle :))

en dipnot : bu arada varsa taktiklerin (paylaşabileceğin türden olanları, özel taktiklerine tabi ki sözümüz yok :) )  gk-tube bölümüne de bekleriz seni ;) )

batuhankural

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Mart 2015, 21:30:01
Ay kısa ondan böyle martta çoğaltırsın :P
İnşallah kesinti olmazsa 4 haneliyi görecem bu sefer :P

batuhankural

Alıntı yapılan: abcb - 23 Mart 2015, 21:51:07
391 mi kötü  (prt) hiiiiiii Allah daş eder  :PP
Hayırlı olsun, üzülme, bu ay daha çok kazanırsın  :)
Ptc ile falan ugrasmadıgım icin tek gelir yeri burası benim icin e haliyle 391 TL az geliyor :D bazen geriye bakıyorum günde 2 tl alınca seviniyordum :D

batuhankural

Alıntı yapılan: bilgin1490 - 23 Mart 2015, 22:19:03
@Coulers79 un sözlerini tekrarlayasım geldi , vay anasını vay ki ne vay , vay ptc sini vay vay :))
helal olsun tebrikler @batuhankural  , bol kazançlar , daha fazlasını kazanman dileğiyle :))

en dipnot : bu arada varsa taktiklerin (paylaşabileceğin türden olanları, özel taktiklerine tabi ki sözümüz yok :) )  gk-tube bölümüne de bekleriz seni ;) )

Teşekkürler.Gk-Tube üyeligi alacağım ileride.Paylasabileceğim taktikler herkesin bildiği şeyler ya.Uzun çalısmak cok önemli ve mümkünse İngilizce ABD çalısırsanız bide tek parça olursa tadından yenmez :)
Girin 7 dakikada 1 video arası reklam.Geriside kısmet artık.Düzgün etiket girin,videolarınızı pingleyin.

illisionist

maaşallah batuhankural, güle güle harca :)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

batuhankural

Ufuko

Hayırlı olsun  ($$)
Bizde hala teliflerle uğraşalım  :PP

batuhankural

[spoiler][/spoiler] Bu sefer bende diyorum vay Ptc sini sayın seyirciler :D :D inşallah pek kesinti olmaz hatta hiç olmaz :D yavaş yavaş öğreniyorum bu işi :)

Coulers79

Batuhan bu paylaşım pek faydalı gelmedi bana, en azından istatistiklerini spoiler içine al. (dik) Ha bizle dalga geçiyorsan o ayrı. :))