Neteller

Başlatan Ufuko, 24 Kasım 2014, 20:35:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

KayAds'den ümidi kesmeyerekten yeni arayışlara girdim  :))
Neteller hesabı açtım ve İş Bankasından EFT yaptım, kaç günde gelir desiniz? Yurtdışı bankası değil HSBC'ye göndertti.
Ek olarak hesap Unverified konumda. Bazı sitelerde kimliği arkalı önlü resim çekip gönderin Verified olur demişler bu hala geçerlimi  :m
Teşekkürler  (spk)

6il9in

Evet kimlik geçerli bir durum tc bankası ise bende öyle yapim yahu..

Pc karşısına gecince link veririm sana tc kimliğini yonlaman için.
Bankadan para yollayıncada hesap doğrulanıyor bildiğim kadarıyla

Ufuko

Alıntı yapılan: bilqin - 24 Kasım 2014, 20:48:55
Evet kimlik geçerli bir durum tc bankası ise bende öyle yapim yahu..

Pc karşısına gecince link veririm sana tc kimliğini yonlaman için.
Bankadan para yollayıncada hesap doğrulanıyor bildiğim kadarıyla

İnternette şöyle bir adres verilmişti: [email protected]
Oraya gönderdim önlü arkalı resim çekip. Türk bankasına gönderiyor Beylikdüzü şubesi miydi neydi  :)) EFT $3 kesinti yapıyor ona göre gönderdim bakalım sonucu bekliyorum. Mesai saatleri içerisinde gönderilebiliyormuş EFT yani yarını beklicez  :m

6il9in

Alıntı yapılan: ufuko - 24 Kasım 2014, 21:07:29
İnternette şöyle bir adres verilmişti: [email protected]
Oraya gönderdim önlü arkalı resim çekip. Türk bankasına gönderiyor Beylikdüzü şubesi miydi neydi  :)) EFT $3 kesinti yapıyor ona göre gönderdim bakalım sonucu bekliyorum. Mesai saatleri içerisinde gönderilebiliyormuş EFT yani yarını beklicez  :m

Tamda sorun yaşadığım şube he o şube..

HSBC bankası çok çektirdi bana...

Evet oraya mail atabiliyorsun ama bir ıd numarası ile birlikte atman lazım.. İlgili sayfayı bulamadım...  :)

Ufuko

Alıntı yapılan: bilqin - 24 Kasım 2014, 21:16:49
Tamda sorun yaşadığım şube he o şube..

HSBC bankası çok çektirdi bana...

Evet oraya mail atabiliyorsun ama bir ıd numarası ile birlikte atman lazım.. İlgili sayfayı bulamadım...  :)

Valla Account ID ile birlikte gönderdim eksikse geri dönüversinler bi zahmet  :g

6il9in

Alıntı yapılan: ufuko - 24 Kasım 2014, 21:24:43
Valla Account ID ile birlikte gönderdim eksikse geri dönüversinler bi zahmet  :g

Normalde Doğrulamanın nasıl yapılacağına dair ilgili sayfayı buldum ama tarif ettikleri yerde ilgili link yerine başka birşeyler var.. Net+ Card için işlem yerleri vardı galiba..

Neteller aşırı hassas haberin olsun..  :)

Ufuko

Yav EFT ile birlikte verified olursa ne ala olmazsa da Unverified hesapla Add Funds yapamıyor muyuz PTC sitelerine öle kullanırım.

6il9in

Alıntı yapılan: ufuko - 24 Kasım 2014, 21:29:13
Yav EFT ile birlikte verified olursa ne ala olmazsa da Unverified hesapla Add Funds yapamıyor muyuz PTC sitelerine öle kullanırım.

Ya yapıyorsunda sitenin TOS bakmak lazım.. Unverified i sorun yapıp yapmadığına..  ;)

Sabret yahu..  :D

Ufuko

Alıntı yapılan: bilqin - 24 Kasım 2014, 21:37:46
Ya yapıyorsunda sitenin TOS bakmak lazım.. Unverified i sorun yapıp yapmadığına..  ;)

Sabret yahu..  :D

Sıkıntı yok kabul ediyor  :m

7.3. Payments made to KayAds do not need to be made from a verified payment processor account.

Ufuko

Yok arkadaş bu KayAds admininden bir tırt olmaz. Adama diyorum Neteller ile görüşün kumar sitesi olmadığını kanıtlayın engeli kaldırsınlar diye. Gitmiş bana Neteller supportun kendisine yazdığı cevap mailini gösteriyor. Ben bilmiyorum sanki ne dediklerini.