YouTube'dan nasıl para kazanılır?

Başlatan mesut, 24 Kasım 2014, 21:54:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Bol şans,Hayırlı satışlar,hayırlı olsun;
Şartlarını v.s. belirterek yeni konu aç istersen arada kaynamasın belki almak isteyen v.s. çıkar fiyat falanda belirtirsin özelliklerini v.s. işte nasıl yapılır bilmem sizler daha iyi bilirsiniz böyle arada kaynar gibime geliyor :)

leprechaun

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 24 Ocak 2015, 22:00:09
Bol şans,Hayırlı satışlar,hayırlı olsun;
Şartlarını v.s. belirterek yeni konu aç istersen arada kaynamasın belki almak isteyen v.s. çıkar fiyat falanda belirtirsin özelliklerini v.s. işte nasıl yapılır bilmem sizler daha iyi bilirsiniz böyle arada kaynar gibime geliyor :)

teşekkürler modum şimdilik skyp üzerinde gerçekleştiriyorum forumdada tam detaylı bir konu açarım siz değerli modlarımız önümüzü açtıktan sonra bizde hizmette kusur yapmamaya gayret ederiz :)  :y

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: leprechaun - 24 Ocak 2015, 21:20:20
Arkadaşlar ben kanal satışına başladım gelirli quiz life boş kanal abone kasma izlenme arttırma
vesaire şimdilik iyi gidiyor Allah utandırmasın :)  :y

Hayırlı olsun :)

Alıntı yapılan: leprechaun - 24 Ocak 2015, 22:09:24
teşekkürler modum şimdilik skyp üzerinde gerçekleştiriyorum forumdada tam detaylı bir konu açarım siz değerli modlarımız önümüzü açtıktan sonra bizde hizmette kusur yapmamaya gayret ederiz :)  :y

Birkaç gün içinde farklı paylaşımlar için kapalı alanımız hazır olacak :)

leprechaun

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 24 Ocak 2015, 22:12:45
Hayırlı olsun :)

Birkaç gün içinde farklı paylaşımlar için kapalı alanımız hazır olacak :)

biliyorum Elisa hocam çalışmalarımı o alana hazırladım beklemedeyim :)  :y

ramazandnz

leprechaun arkadaşım tebrikler inşallah dilediğin gibi gider bende almayı düşünebilirim ilerleyen zamanlarda iletişime geçerim seninle :)

bir soruyla daha geldim şimdi özgün çalışmadığımız için başka kanallardan video ödünç alıyoruz doğru mudur? ne zamandır birşey dikkatimi çekiyordu ben 10 dk lık video alıyorum sürekli aldığım adamda özgün çalışmıyor onun yüklediği videoda 10 dk da 8 reklam çıkarken bende 1 veya 2 çıkıyor bu quiz den mi kaynaklıdır yoksa adsense mi o kadar çok reklam veriyor bu konuda aydınlatabilecek biri var midur :)

Coulers79

Ekstra reklamları kendin koyuyorsun. Videonun para kazanma yerinde, bu düzenlemeyi yapacağın yer açıksa zamanlarını yazıyorsun.

triplekill

Hocam benim anlamadığım youtubeda kanalın para kazanmasını nasıl açıcaz ve  sanırım bu para kazanma açılınca video yöneticisinde videonun yanında dolar işareti çıkıyo bunu nasıl yapabilirim yardım ederseniz sevinirim :)

Coulers79

Kanal yazan yerde gelişmişe gir, orada ülke yabancı olmalı mesela ABD.
Ondan sonra para kazanmadan etkinleştir deyince $ işareti çıkıyor.
Kanalı partnere falan bağlıyorsun, o dolarları yeşil yapınca tamamdır.

triplekill

Teşekkürler Hocam 3gün önce youtube'a başladım aklıma en çok takılan soruydu

Coulers79

Valla bende bakmadan ezbere yazdığım için editleyip durdum. Diğer aşamalarda da bol şanslar.