YouTube'dan nasıl para kazanılır?

Başlatan mesut, 24 Kasım 2014, 21:54:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

recep1852

Youtube işinde daha çok yeniyim de sizde istatistik iyi mi ?

Elektronick

Arkadaslar bendede bir sıkıntı var sormayın gitsin en cok izlenen videolarım nedense cep telefonundan izleniyor bu yüzden para yapmıyor 20 günde 1.600 izlenim alan bir video 0.02 kazanmıs bu nasıl şanstır anlamadım gitti bu konu hakkında bir görüsü veya fikri olan varmı ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Elektronick - 14 Şubat 2015, 16:53:03
Arkadaslar bendede bir sıkıntı var sormayın gitsin en cok izlenen videolarım nedense cep telefonundan izleniyor bu yüzden para yapmıyor 20 günde 1.600 izlenim alan bir video 0.02 kazanmıs bu nasıl şanstır anlamadım gitti bu konu hakkında bir görüsü veya fikri olan varmı ?

Paylaştığın yer ya da o videoları önerenler facebook ağırlıklıysa, genelde cep telefonu çok kullanılıyor.
Şans/şanssızlık tabii ki.

Elektronick

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 14 Şubat 2015, 20:51:54
Paylaştığın yer ya da o videoları önerenler facebook ağırlıklıysa, genelde cep telefonu çok kullanılıyor.
Şans/şanssızlık tabii ki.
kesinlikle facede paylasmam hocam isin entresan yanı en cok izlenmeyi youtube önerilen videolardan almıs kitle olarakta Endonezya ve Hindistan :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Elektronick - 14 Şubat 2015, 22:28:06
kesinlikle facede paylasmam hocam isin entresan yanı en cok izlenmeyi youtube önerilen videolardan almıs kitle olarakta Endonezya ve Hindistan :)

Ehehe, ne paylaştın ki öyle o taraflara kaydı izlenim, onlar takıldı :D

Elektronick

Bir Skandala imza attım desem yeridir  :D

HeadSh0t

Bir kaç soru;

Videoyu upload ettikten hemen sonra mevcut video için para kazan özelligini hemen aktiflestirmelimiyim yoksa izlenim aldıktan sonramı aktiflestirmeliyim ?

Videolar için hitleri socialtakipci/takiplekazan vs sitelerden göndersem sorun olurmu ?

Mevcut kanalımda 1000 görüntüleme (Bu 1000 görüntüleme kanal sayfasının toplam alacagı görüntüleme mi ? )  ve 10 abone kasıp parakazan özelligini aktif ettikten sonra başka bir işlem gerekiyormu telefon onayı gibi, "Hesabı dogrulama" gibi ? Şuan kanalımda 15 dk üstü videolara izin yok. Dogrulama gerekyiriyor. Bu durum quiz de sorun yaratırmı acaba?

Coulers79

Kanalın partnere bağlıysa kendi otomatik aktifleşir. $ işareti yeşil olur, olmazsa videoda problem vardır. Kanalın bağlı değilse gerekli şartlara ulaşana kadar para kazanmayı aktifleştirme. Diğer siteler değilde bu yazdıklarını para kazanma aktifken kullanma. Analitik bölümünde aylık toplam görüntüleme 1000'in üzerinde olmalı.
[spoiler]1000 izlenime ulaştıktan sonra websyndic sitesini 45 saniye ve unique IP seçeneğiyle kullanabilirsin. Ama 1000 gösterime ulaşmadıysan daha az saniye deneyebilirsin. Para kazanma öncesi 30 saniye ayarıyla hitleap'te kullandım. Ama para açıkken kullanma. 10 abone için idareten addmefast ile 30-40 tane gönderebilirsin sonra pek bulaşma.[/spoiler]
Şartlar tamam olunca Quiz'de signed pdf diye bir yere var. Oraya bir kere tıkla sözleşmeyi gösteriyor. Ertesi gün pending yazan kanalın aktif oluyor. Quiz'de aktif olunca belki o 15 dk üzeri videolara izin gelebilir. Gelmezse onun onaylaması cep telefonuna gelen bir kod ile oluyor.

mesut

Alıntı yapılan: Coulers79 - 15 Şubat 2015, 19:45:42
Quiz'de aktif olunca belki o 15 dk üzeri videolara izin gelebilir. Gelmezse onun onaylaması cep telefonuna gelen bir kod ile oluyor.

Partnere giren kanallar otomatik olarak +15 dk onaylı oluyor... Hiçbirşey yapmak gerekmez...

BOL KAZANÇLAR...

HeadSh0t

Alıntı yapılan: Coulers79 - 15 Şubat 2015, 19:45:42
Kanalın partnere bağlıysa kendi otomatik aktifleşir. $ işareti yeşil olur, olmazsa videoda problem vardır. Kanalın bağlı değilse gerekli şartlara ulaşana kadar para kazanmayı aktifleştirme. Diğer siteler değilde bu yazdıklarını para kazanma aktifken kullanma. Analitik bölümünde aylık toplam görüntüleme 1000'in üzerinde olmalı.
[spoiler]1000 izlenime ulaştıktan sonra websyndic sitesini 45 saniye ve unique IP seçeneğiyle kullanabilirsin. Ama 1000 gösterime ulaşmadıysan daha az saniye deneyebilirsin. Para kazanma öncesi 30 saniye ayarıyla hitleap'te kullandım. Ama para açıkken kullanma. 10 abone için idareten addmefast ile 30-40 tane gönderebilirsin sonra pek bulaşma.[/spoiler]
Şartlar tamam olunca Quiz'de signed pdf diye bir yere var. Oraya bir kere tıkla sözleşmeyi gösteriyor. Ertesi gün pending yazan kanalın aktif oluyor. Quiz'de aktif olunca belki o 15 dk üzeri videolara izin gelebilir. Gelmezse onun onaylaması cep telefonuna gelen bir kod ile oluyor.

Şartlar olgunlaştıktan sonra partnere üye olucam. Sorun olurmu ? Yani partnere baglamadan para kazanmayı aktif ettim.  Bazı videolarda Yeşil $ işareti oldu -ki sanırım bunlar kabul edilip para kazanabilecegim videolar- bazıları ise ünlem işareti durumuna gecti. Acaba diyordum videolar izlenim aldıktan sonramı para kazanmayı etkinleştirseydim ??? Abone 70 küsur oldu.. Stats çok geç geliyor gibi..