ToroPTC (SCAM)

Başlatan cngzhndrr, 22 Aralık 2011, 23:08:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cngzhndrr

(scm)
Arkadaşlar resimlerle detaylı bir şekilde anlatmak istedim.Site Torobux'un 21.12.2011'de açtığı site yatırım yapılabilir alternatif sitelerden birisi diyebilirim.

- Hiç yatırım yapamayacak kişiler için, kısa bir hesapla 9 gün boyunca 4 reklama tıklarsanız hesabınızda 0,360 $ birikir bunada 1 adet ref alırsınızı gerisinide siz hesaplayın.[bu biraz uzun vadede kazanca giriyor :)]

universitely76

Alıntı yapılan: cngzhndrr - 22 Aralık 2011, 23:08:27
- Hiç yatırım yapamayacak kişiler için, kısa bir hesapla 9 gün boyunca 4 reklama tıklarsanız hesabınızda 0,360 $ birikir bunada 1 adet ref alırsınızı gerisinide siz hesaplayın.[bu biraz uzun vadede kazanca giriyor :)][/color]
Öncelikle hayırlı olsun.

Yukarıdaki cümleniz dikkatimi çekti de... hangi sitelerin uzun vadede ödemeye devam ettiklerini biliyoruz.. bunu merak ettim doğrusu ::)
Şu sıra imzasız'ım...

cngzhndrr

Ödeme alma hakkında bir cümle değil zaten,yatırımsız yavaş kazanılır manasında yazdım o cümleyi...

ElisaMcCline

Bu kadar kısa zamanda ikinci bir sitenin açılması beni biraz düşündürüyor açıkçası.
Gelecek ödemeleri sağlamak için, ikinci bir yatırım/kaynak kapısı yaratmaya çalışıyorlar sanırım.

Site yıllardır ödeme yapar, güven kazanır, kimse yatırdığını merak etmez hale gelkir... Bunu anlarım. Ama açılalı daha ne olmuş ki yeni bir site neden gerekmiş.
Çok mu üyesi olmuş sığmaz olmuş.
Yemek tarifleri sitesi değil ki yeni açtığı yer :) yine bir ptc sitesi :)
Neden ikinci bir siteye gerek olduğunu, ya da açmayı uygun gördüklerini sorgulayın bence...

universitely76

Alıntı yapılan: cngzhndrr - 23 Aralık 2011, 12:09:25
Ödeme alma hakkında bir cümle değil zaten,yatırımsız yavaş kazanılır manasında yazdım o cümleyi...
Ek olarak "site ödeme yapmaya devam ederse bu süre zarfında, uzunca bir sürede yavaş yavaş biriktirdiğiniz paraları alabilirsiniz" demek doğru olur o zaman.

Bol kazançlar dilerim size...
Şu sıra imzasız'ım...

cngzhndrr

Alıntı yapılan: elisamccline - 23 Aralık 2011, 14:51:10
Bu kadar kısa zamanda ikinci bir sitenin açılması beni biraz düşündürüyor açıkçası.
Gelecek ödemeleri sağlamak için, ikinci bir yatırım/kaynak kapısı yaratmaya çalışıyorlar sanırım.

Site yıllardır ödeme yapar, güven kazanır, kimse yatırdığını merak etmez hale gelkir... Bunu anlarım. Ama açılalı daha ne olmuş ki yeni bir site neden gerekmiş.
Çok mu üyesi olmuş sığmaz olmuş.
Yemek tarifleri sitesi değil ki yeni açtığı yer :) yine bir ptc sitesi :)
Neden ikinci bir siteye gerek olduğunu, ya da açmayı uygun gördüklerini sorgulayın bence...

torobux'un populer olmaması bence,site eski bir site ama 5k üyesi var toroptc açılalı 2 gün oldu üye sayısı 1k oldu.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: cngzhndrr - 23 Aralık 2011, 20:46:44
torobux'un populer olmaması bence,site eski bir site ama 5k üyesi var toroptc açılalı 2 gün oldu üye sayısı 1k oldu.

Ben site iyidir/kötüdür demiyorum. Yazdığım konuların düşünülmesi gerektiğini söylüyorum.
Ben destek için bir arkadaşın refi oldum tıklıyorum, bir beklentim de yok alıp veremediğim de yok siteyle.

Şimdi o zaman,
birinci konu: Sistemde 5k üye var da 6k olamıyormuymuş da yeni site açılıyor. Gerekçe ne olabilir, bir de sizden duyalım... ?

İkinci konu; birkaç yıldır bu işlerle uğraşan yeni olmayan herkes bilir. Site eski scam bir site. Öyle birkaç aylık bir mazisi yok.
2 - 2.5 yıl kadar önce vardı. scam oldu ve kayboldu. Şekline kadar banner ve logo bile aynı, sadece eskisi maviydi, bu kırmızı.
Bu bilgi şu andaki yönetimin zihniyetini vermese de, herkesin aklının bir kenarında durmalı.

Üçüncü konu; 1saat içinde 10k üyesi olan bir site yaratmak mümkün. Her tıkla 100 bot üye oluşsun.. max 20 sn sürer 100 ref oluşması....
Yarım satte kahve molanız kalır bu 1 saatin içinde...
Bunlara çok takılmayın sdiye söylüyorum.. Adamlar böyle yapmış demiyorum.

Ben bunları da bilin diye yazıyorum.

bilge8408

Eheheh; benim de sözüm olsun arkadaşlar, ptc sitesi açarsam en aktif "bot"ları bu forum üyelerine vercem :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 23 Aralık 2011, 22:10:45
Eheheh; benim de sözüm olsun arkadaşlar, ptc sitesi açarsam en aktif "bot"ları bu forum üyelerine vercem :)
Openbux da aktif olmayan reflerden çok çektim, ne olduğunu biliyorum, forum arkadaşlarım bu derdi çekmesin diyorsun :D :D :D
Eywallah, sağolasın :D

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 23 Aralık 2011, 22:13:14
Alıntı yapılan: bilge8408 - 23 Aralık 2011, 22:10:45
Openbux da aktif olmayan reflerden çok çektim, ne olduğunu biliyorum, forum arkadaşlarım bu derdi çekmesin diyorsun :D :D :D
Eywallah, sağolasın :D

Eheheh; aynen öyle. 10 refim vardı yarısıyla vedalaştık  :D