kayads Yatırım Grubu

Başlatan illisionist, 29 Kasım 2014, 23:40:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Tüm grupdaşlara hayırlı olsun yatırım.

Payza hala bulamadım :S :(

Payza gönderen bir arkadaşa Paypal olarak göndersem ben  :-[

Alıntı yapılan: demre - 30 Kasım 2014, 10:11:16
bekeli hocam sitende kayads reklamın hayırlı olsun umarım yakın zamanda 200 dr sağlam kotaya ulaşırsın...

sonra grubun reklamını versek olur mu uyarmı sana...

@demre, siteye yatırım yapmadım.
Haftalık yarışma vardı, o yüzden koydum slot olarak.
Lakin millet coşmuş. Çok fazla yatırım yapan ve reklamını veren var sitenin.
Yani Neo reklamı vermeden oradakilere yetişmek mümkün değil.

Sağlam site sayım da az olduğu için Neo reklamı verecek kadar masraf yapmayı düşünmüyorum.

nukhet

benimde payza bulma ihtimalim zayıf, ben de paypal göndersem , bir torpil olmazmıki (eht)

processor

Merhabalar. Bende gruba katılmak istiyorum paypal hesabım var dahil olursam ordan ücreti bi arkadaşa gönderebilirim.

tamtam52

Alıntı yapılan: processor - 30 Kasım 2014, 20:48:39
Merhabalar. Bende gruba katılmak istiyorum paypal hesabım var dahil olursam ordan ücreti bi arkadaşa gönderebilirim.

payza kabul ediliyor arkadaşım,eğer 4-5 kişi daha bulunursa sanırım grup olarak 2. gruba başlayabiliriz

Grup başıda olabilirim ama payza hesabım şu an sıfır dolar.9 direk refim var.Reklam verdim ve 4 gün daha reklam devam edecek,direk ref sayısı 20 yi geçebilir.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: processor - 30 Kasım 2014, 20:48:39

Hoşgeldin processor :)

PP şimdilik sende dursun, daha sonra senin adına gönderen bir kişiye gönderisin muhtemelen.
Kime göndereğin bilgisi sana grup yönetiicisi tarafından verilecektir :)

Kızım sana söylüyorum gelinim sen işit :)
Arkadaşlar,
kimler kısa zamanda payza gönderebilecek ortaya çıkarsa, ancak o zaman diğer arkadaşların da kime göndereceği belli olur.
Kısa zaman sonra payza gönderebileceklerden de PP almayalım :)

Kimden ne kadar ve hangi işlemciden geldiğini illisionist arkadaşımız biliyor. Ben 3 kişi için fazladan sağladım mesela, ama takım kurar gibi aranızdan sen ver, sen verme diyemem.
Neye göre seçeceğim ki, çok ayıp  :-[
illisionist arkadaşımız ayarlar kimin kime göndereceğini. Kimin adına gruba ne kadar geldi, geneli ancak kendisi bilebilir :)

Yatırım Grup Üyeleri;
01- İllisionist
02- ElisaMcCline
03- Bilgin
04- Demre
05- Desmond23
06- İkose
07- HeadSh0t
08- Universitely76
09- Bekeli
10- Enderege
11- Nükhet
12- Strenergy
13- sopcastsports
14- volkanaydinli
15- Tamtam52
16- Processor

processor

Hoşbulduk cümletten. Teşekkürler Yönetici  :y

illisionist

Gruba hoşgeldin Processor, direkt refliğin gözüküyor öncelikle bunu söyliyeyim, Payza konusunu da şimdilik kimse sıkıntı yapmasın, zamanla kim kime borçlu olacak kim alacaklı olacak ayarlar bilgi veririz..
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

rota26

bişeylerde ben söyliyecem . 2 inc i grup için. şimdi bi upg indirimi vardı galiba bitti bu. yanlıl anlamadı isem. bide istatistik bölümünde çok tıklamayan rr oldugu söylenmiş. öyle ise bu ikinci grubu kurmak ne kadar mantıklı olcak

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: rota26 - 01 Aralık 2014, 22:34:37
bişeylerde ben söyliyecem . 2 inc i grup için. şimdi bi upg indirimi vardı galiba bitti bu. yanlıl anlamadı isem. bide istatistik bölümünde çok tıklamayan rr oldugu söylenmiş. öyle ise bu ikinci grubu kurmak ne kadar mantıklı olcak

:)
http://www.gelirkapisi.com/yatirim-gruplari/kayads-yatirim-grubu/msg217295/#msg217295

Olmayan birşey hakkında bir cevap bekliyorsun sanırım :)
Zaten öyle birşey yok, şartlar oluşursa da değerlendiririz tabii ki :)

illisionist

Bilgi amaçlı ref istatistiklerini ilk konuda ekledim
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."