kayads Yatırım Grubu

Başlatan illisionist, 29 Kasım 2014, 23:40:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

illisionist

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

illisionist

Alıntı yapılan: rota26 - 28 Aralık 2014, 22:20:29
sen ozaman 115 kere daha paylaş forumda anca zararı kurtarır  :))

ben sadece ilk mesajı editliyorum
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

illisionist

sopcastsports

Resmen sitenin bug'ını buldu :)

illisionist

rota26

Alıntı yapılan: illisionist - 28 Aralık 2014, 22:43:19
53

demekki reflerin tıklamadıgını foruma yazıp , bide reflerin başında gün boyu nöbet tuttuk mu tamam. bugün gönüllü olarak 3-5 nöbetini ben tutabilirim   :DD

illisionist

Alıntı yapılan: rota26 - 28 Aralık 2014, 22:48:45
demekki reflerin tıklamadıgını foruma yazıp , bide reflerin başında gün boyu nöbet tuttuk mu tamam. bugün gönüllü olarak 3-5 nöbetini ben tutabilirim   :DD

valla öyle, iyi nöbetler :)
bu arada 79 olmuş :)

bekeli

Kaçla kapattı @illisionist ???

Bu arada dün demiştim AVG düşerse sizden bileceğim diye.

Üye oldum olalı ilk kez bu kadar düşük geldi :S

28/12/2014 --- 400 RR --- 519 Clicks --- 1.2975 AVG

1.55'in altını ilk kez görüyorum.

Dedim o kadar nazar etmeyin diye :P

Bu arada Elisa hocam istatistik konusunda yazmıştı sanırım en az 3 mesaj yazın foruma diye.
İlk kez dün 3-4 mesaj yazdım ve AVG düştü :D
Demekki ben aynen devam etmeliyim.
Tek mesaj o da istatistik konusunu güncelliyorum :)

illisionist

kaçla kapattığını bilmiyorum 79 tık saat 23:50 civarı veri, sonrasını bakmadım artık!
senin AVG yine çok iyi haline şükret, ben 79 tık bulmak için 2 saat bilgisayar başında nöbet tuttum dün  :(

bekeli

Alıntı yapılan: illisionist - 29 Aralık 2014, 10:30:54
kaçla kapattığını bilmiyorum 79 tık saat 23:50 civarı veri, sonrasını bakmadım artık!
senin AVG yine çok iyi haline şükret, ben 79 tık bulmak için 2 saat bilgisayar başında nöbet tuttum dün  :(

İşin şakasındayım yahu.
Çok şükür iyi.
Ama yarın sizinkiler gibi olmasından korkuyorum..