kayads Yatırım Grubu

Başlatan illisionist, 29 Kasım 2014, 23:40:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Eline sağlık :) :y

sağlık olsun, olduğu kadar artık :)

Bu sitede bu konuda yapacak birşey yok aslında. Var da süründürüyor adam :)
İlgilenemeyeceğin bir zamana denk gelmeseydi iyi olurdu ama ona da artık bu saatten sonra yapacak birşey yok :)

sopcastsports

Canın sağolsun, 3-5 dolarla kimse batmaz kimse de çıkmaz.. Zaten bu tür durumlar göze alınarak giriliyor bu işlere.. Senin elinden geleni yaptığına inanıyorum  :y

HeadSh0t

Elinize sağlık hocam.. Sıkmayın canınızı  :)

universitely76

Emeğine sağlık İllisionist :)
Şu sıra imzasız'ım...

tamtam52

Sağlık olsun çok teşekkür ederim güzel çabanız için,saygılar.

bekeli

Bu grup devam ediyor mu?
Nedir son durum ???

nukhet

Alıntı yapılan: bekeli - 12 Mart 2015, 09:22:44
Bu grup devam ediyor mu?
Nedir son durum ???
Ben de merak ediyorum, illisionist arkadaşımız cevap verirse memnuz oluruz, ben her gün destek tıkına devam ediyorum zira

illisionist

grup devam ediyor arkadaşlar, bir önceki sayfada gerekli açıklamaları yapmıştım. 30 kasım 2015 tarihine kadar golden üyelik süremiz var, o tarihe kadar RR kiralamadan devam edeceğim siteye (tabi olağan dışı bir şey olmazsa ). siteden ara ara çekim yapıp tüm kazanılanı da grup üyelerine pay edeceğim. bugüne kadar çektiğim Payza'yla Paypal dönüşümü için forumda konu açtım ama yeterli ilgi görmedi konu. neyse belki zamanla payza ihtiyacı olan biri çıkar. (çektiğim parayı PP ile göndermedi ısrarım Payza'nın kesintilerinden kurtulmak için) forumda  DR'ım olan arkadaşlar en azından 30 Kasım 2015 tarihine kadar desteklerine devam ederse kazancımız da daha fazla olur! 
son kiraladığımız 100 RR'nin götürdüklerinden sonra mb bugün itibariyle 3,93 $
grup üyelerinden payza ihtiyacı olan varsa kasamızda 67,39 $ var
PP kasamız da 16,00 $
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

illisionist

arkadaşlar PP kasasındaki 16 $'ı yatırım grup sayısı olan 17'e bölerek herkesin hesabına 0,94 $ göndereceğim.
bazı arkadaşlar önceden PP adreslerini vermişti; aşağıdaki verilere göre PP adres bildirimi yapmayan arkadaşların PP adreslerini PM ile bildirmelerini, PP adreslerine para gönderdiğim arkadaşların da kontrol etmesini rica ediyorum!

01- İllisionist
02- ElisaMcCline 0,94$ PP gönderildi  (ok)
03- Bilgin 0,94$ PP gönderildi  (ok)
04- Demre 0,94$ PP gönderildi  (ok)
05- Desmond23 0,94$ PP gönderildi  (ok)
06- İkose 0,94$ PP gönderildi  (ok)
07- HeadSh0t 0,94$ PP gönderildi  (ok)
08- Universitely76 0,94$ PP gönderildi  (ok)
09- Bekeli 0,94$ PP gönderildi  (ok)
10- Enderege 0,94$ PP gönderildi  (ok)
11- Nükhet 0,94$ PP gönderildi  (ok)
12- Strenergy
13- sopcastsports (barahir) 0,94$ PP gönderildi  (ok)
14- volkanaydinli 0,94$ PP gönderildi  (ok)
15- Tamtam52 0,94$ PP gönderildi  (ok)
16- processor 0,94$ PP gönderildi  (ok)
17- ufuko 0,94$ PP gönderildi  (ok)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

illisionist

17- ufuko 0,94$ PP gönderildi  (ok)