Crebux Yatırım Grubu

Başlatan tamtam52, 06 Aralık 2014, 16:59:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tamtam52 - 07 Aralık 2014, 12:30:08
Tamamdır,konuyu netleştireyim,grup sayı bulunursa akşam üyelik ve ref satın alacağım hayırlısı ile.

sopcastsports için OK netleştir de,

volkanaydinli burada katılım bilgisi vermişti zaten, sonradan PM le vs. iptal mi etti ?
http://www.gelirkapisi.com/yatirim-gruplari/crebux-yatirim-grubu/msg218998/#msg218998
Yoksa,
Enderege katılamayacağım yazınca, yanlışlıkla onu mu sildin ? :)

tamtam52

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Aralık 2014, 12:39:46

volkanaydinli burada katılım bilgisi vermişti zaten, sonradan PM le vs. iptal mi etti ?
http://www.gelirkapisi.com/yatirim-gruplari/crebux-yatirim-grubu/msg218998/#msg218998
Yoksa,

Sanırım ben yanlış anladım ona da pm attım ama onu da  listeye dahi edeyim,istemezse eğer listeden silirim.

tamtam52

volkanaydinli   dahil ettim 3 kişi kaldı bu duruma göre  sopcastsports  de katılacak gibi görünüyor,sanırım 2 kişi daha gelirse akşama üyelik açıp ref satın alabiliriz.

tamtam52

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Aralık 2014, 12:39:46

Yoksa,

Enderege net bilgi vermedi o yüzden listeye dahi etmedim.Gruba kayılacak arkadaşlar net bilgi verirse onları dahil ederiz.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tamtam52 - 07 Aralık 2014, 12:46:35
Enderege net bilgi vermedi o yüzden listeye dahi etmedim.

Yok tamam, Enderege ile ilgili dedim zaten :)
O katılmak isterse haberimiz olur, sen yazmayı unutsan da, yanlışlıkla silsen de, listeye kendi adını yazar, merak etme :g

tamtam52

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 07 Aralık 2014, 12:50:11
Yok tamam, Enderege ile ilgili dedim zaten :)
O katılmak isterse haberimiz olur, sen yazmayı unutsan da, yanlışlıkla silsen de, listeye kendi adını yazar, merak etme :g

Tamamdır o zaman onun da desteğini bekliyorum,sanırım akşama yeterli sayıya ulaşacağız,eğer ulaşamazsak da kalan hisse bedellerini ben alırım,isteyen arkadaş da  fazla hisse alabilir.Herkes hissesi oranında kar payını ve bedelini alır.

tamtam52

volkanaydinli  kardeş sorun yok diyor  o listede.

Ufuko

Beklediğim ödemeyi aldım. PayPal adresi verirsen gönderebilirim. Yazıyormuş zaten  :))

Edit: Göndermeye çalışınca PayPal Kartla ödüyorsunuz diyor niye hesap bakiyesinden gönderemiyor muyum anlamadım. KayAds olayında göndermiştim niye böyle yaptı şimdi  :m

ikose

Alıntı yapılan: ufuko - 07 Aralık 2014, 17:10:22
Beklediğim ödemeyi aldım. PayPal adresi verirsen gönderebilirim. Yazıyormuş zaten  :))

Edit: Göndermeye çalışınca PayPal Kartla ödüyorsunuz diyor niye hesap bakiyesinden gönderemiyor muyum anlamadım. KayAds olayında göndermiştim niye böyle yaptı şimdi  :m
Karşı taraf başka bir ülke sınırlarında olduğunda bu durum oluşur ancak :)
demekki biriniz PP hesabı Türkiye değil demekki :(

Ufuko

Alıntı yapılan: ikose - 07 Aralık 2014, 17:47:57
Karşı taraf başka bir ülke sınırlarında olduğunda bu durum oluşur ancak :)
demekki biriniz PP hesabı Türkiye değil demekki :(

Valla benim hesap Türkiye yani KayAds grubunda sorun olmamıştı göndermiştim  :D