Crebux Yatırım Grubu

Başlatan tamtam52, 06 Aralık 2014, 16:59:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tamtam52

Alıntı yapılan: ptconur - 27 Aralık 2014, 10:31:49
nasıl anlamadım ben yaaaa

bir önceki mesajında diyorsun ki ref sayısı arttıkça tıklar düşüyor diye yakınıyorsun arkasından da 1500 rr mi kiralıyorsun. ve 300 dolarlık yatırımı kimseye sormadan mı yapıyorsun?

ben katılmak istemiyorum diyelim nasıl hesap yapacaksın merak ediyorum doğrusu

Ref sayısı artıkça gelir artmaktadır,200-300 ref ile kısa zamanda kara geçmek mümkün değil bu nedenle böyle bir karar verme gereği doğmuştur.Katılmak istemeyen varsa mevcut   rr oranında gelir alacaktır.Mevcut şartlar benim aleyhimedir diyen olursa sistemden  çıkmakta da isterse 1 ayın sonunda parası kuruşu kuruşuna  ister tl ister dolar olarak hesabına yansıtılacaktır.1 ay içinde elde edilen toplam gelirden de karı 1/9 oranında hesaplanarak kendisine iade edilecektir.Kimsenin zarar etmesi söz konusu değildir.Eğer ben şimdi çıkmak istiyorum diyorsa da  pm göndersin paypal adresini versin,anaparası kar  ödenmeden hemen iade edilecektir.1 aylık kardan pay istiyorsa da 1 ayın bitiminde yani 09.01.2015 tarihinde  hem anaparası hem de karı aynı günde kendisine iade edilecektir.

ptconur

Alıntı yapılan: tamtam52 - 27 Aralık 2014, 10:46:12
Ref sayısı artıkça gelir artmaktadır,200-300 ref ile kısa zamanda kara geçmek mümkün değil bu nedenle böyle bir karar verme gereği doğmuştur.Katılmak istemeyen varsa mevcut   rr oranında gelir alacaktır.Mevcut şartlar benim aleyhimedir diyen olursa sistemden  çıkmakta da isterse 1 ayın sonunda parası kuruşu kuruşuna  ister tl ister dolar olarak hesabına yansıtılacaktır.1 ay içinde elde edilen toplam gelirden de karı 1/9 oranında hesaplanarak kendisine iade edilecektir.Kimsenin zarar etmesi söz konusu değildir.

evet her sitede ref sayısı arttıkça gelir artmakta. önemli olan avg kar ettiriyormu ettirmiyormu. örneğin 1 avg ile 2000 ref size günde 20 dolar kazandırabilir (geliriniz artar) ama zarar edersiniz. Ben yıllardır ptc ile uğraşıyorum ve elimden geldiğince bu tür yatırım gruplarına katılıyorum ama ilk defa böyle bir olay ile karşılaştım. Her sitede 1500 ref kiralarsınız ve geliriniz artar ama bugüne kadar kimse de çıkıp arkadaşlar ben 3 gün önce adminle konuştum ve 300 dolar para yatırdım (ki grup kurmak için toplanan paranın neredeyse 3 katı ) 1500 ref kiraladım şimdi katılıyorsanız katılın diye bir şey söyleyen olmadı. Böyle bir şey yaptıysak ta bütün grup üyelerinin fikri alındı ondan sonra yapıldı

grup üyelerinden ve özellikle de grubun oluşması için çok çaba sarfeden elisa hocam dan çok özür dileyerek ben bu gruptan ayrıldığımı beyan ediyorum. hiç bir hak talebim de yoktur

tamtam52

Alıntı yapılan: ptconur - 27 Aralık 2014, 11:00:34
evet her sitede ref sayısı arttıkça gelir artmakta. önemli olan avg kar ettiriyormu ettirmiyormu. örneğin 1 avg ile 2000 ref size günde 20 dolar kazandırabilir (geliriniz artar) ama zarar edersiniz. Ben yıllardır ptc ile uğraşıyorum ve elimden geldiğince bu tür yatırım gruplarına katılıyorum ama ilk defa böyle bir olay ile karşılaştım. Her sitede 1500 ref kiralarsınız ve geliriniz artar ama bugüne kadar kimse de çıkıp arkadaşlar ben 3 gün önce adminle konuştum ve 300 dolar para yatırdım (ki grup kurmak için toplanan paranın neredeyse 3 katı ) 1500 ref kiraladım şimdi katılıyorsanız katılın diye bir şey söyleyen olmadı. Böyle bir şey yaptıysak ta bütün grup üyelerinin fikri alındı ondan sonra yapıldı

grup üyelerinden ve özellikle de grubun oluşması için çok çaba sarfeden elisa hocam dan çok özür dileyerek ben bu gruptan ayrıldığımı beyan ediyorum. hiç bir hak talebim de yoktur

Elisa hocama ilk gün mail attım,site de sorun olduğu için yoğun olmasından dolayı dün bana dönebildi,arkadaşları durumu söyleyelim,bir fikirlerini alalım dedi,o yüzden bu konuda bir gecikme oldu,gruptan ayrılmak istiyorsan eğer pm ile paypal  mail adresini gönder paranı iade edeceğim

ptconur

Alıntı yapılan: tamtam52 - 06 Aralık 2014, 16:59:29

Yatırım Grubu Şartları;
1-Her katılımcı 10.75 $ net olacak şekilde Paypal göndermek koşulu ile gruba dahil olabilir.İsteyen arkadaşlar Garanti Bankasında bulunan vadesiz hesabıma havale olarak da gönderebilir. Paypal hesabı çin paypalı olduğundan kesinti yapılmaktadır.Çin paypalı olduğundan hesapta olan tüm paypalları kullanma imkanı vardır.
2-Yatırım Grubu grup üyelerinin tavsiyeleri de dikkate alınmak koşulu ile tarafımca yönetilecektir.
3-Yatırım Grubuna  dahil olan üyeler 1 ay geçtikten sonra gerek anaparasını gerekse 1 ay içinde elde edilen kar bedelini hissesi oranında gerekli yasal kesintiler düşülmek sureti ile alabilir.1 ay içinde sistemden ayrılmak isteyenlere azami süre olan 1 ay geçtikten sonra ödeme yapılacaktır.
4-Katılımcı yatırım grubundan ayrılmak isterse ödediği yatırım net olarak (Paypal kesintisi grup gelirinden karşılanmak üzere) ödenecek, ayrıca yatırım gelirini (burada Paypal kesintisi katılımcıya aittir) ayrıca alacaktır. Siteden hiç kazanç elde edilemezse bu madde geçerli değildir.
5-Yatırım grubunun sonlanması ancak üye sayısının %50'den fazlasının talebi ile gerçekleşir, bu durumda sitedeki kazanç üyeler arasında eşit bölüştürülür.
6-Sitenin Scam olması durumunda uğranılacak zarar her katılımcıyı bağlar, zarar konusunu her katılımcı peşinen kabul etmiş sayılır.
7-Site hakkında bilgiler (ref sayısı, ref kazançları )  pazartesi çarşamba ve cumartesi olacak şeklinde haftanın 3 günü buradan ilan edilecektir.
8-Sitenin ödeme yapmaması halinde yapılacak iş ve işlemler tüm üye görüşü alındıktan sonra belirlenecektir.
9-Dispute açılması halinde paranın iadesi durumunda  herkese yatırdığı bedel,gerekli kesintiler düşüldükten sonra eşit oranda iade edilecektir.

ptconur

Alıntı yapılan: tamtam52 - 27 Aralık 2014, 11:06:50
Elisa hocama ilk gün mail attım,site de sorun olduğu için yoğun olmasından dolayı dün bana dönebildi,arkadaşları durumu söyleyelim,bir fikirlerini alalım dedi,o yüzden bu konuda bir gecikme oldu,gruptan ayrılmak istiyorsan eğer pm ile paypal  mail adresini gönder paranı iade edeceğim

Elisa hocaya neden mail atıyorsunuz anlamadım. böyle bir yatırımı bütün grup üyeleri ile paylaşıp ondan sonra yapmanız daha doğru olur du.

bizim fikrimizi almadan böyle bir yatırıma girdiğiniz için (yanlış anlaşılmasın parasında pulunda değilim kesinlikle) ben bu gruptan ayrılıyorum. bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi hiç bir hak talep etmiyorum.

edit: bu konudaki son mesajımdır. bütün grup üyelerine başarılar dilerim

tamtam52

Alıntı yapılan: ptconur - 27 Aralık 2014, 11:10:33

Evet haklısın da mevcut şartlarınızda bir değişiklik yok,bu ektra bir teklif.300 dolar yatırım yapıp,tüm geliri size aktarmamı benden bekleyemezsin.Sen 300 rr ile 3.80 dolar alırsın 9 ortak olarak halbuki diğer türlü 17-18 dolar alacaksın 9 ortak olarak ,ben teklif getirmişim daha fazla kazanın diye.Alınmanı anlayamadım.Grup lideri olarak 300 dolarlık bir risk aldım,senin riskin 10 dolar sadece.

ptconur

Alıntı yapılan: tamtam52 - 27 Aralık 2014, 11:17:14
Evet haklısın da mevcut şartlarınızda bir değişiklik yok,bu ektra bir teklif.300 dolar yatırım yapıp,tüm geliri size aktarmamı benden bekleyemezsin.Sen 300 rr ile 3.80 dolar alırsın 9 ortak olarak halbuki diğer türlü 17-18 dolar alacaksın 9 ortak olarak ,ben teklif getirmişim daha fazla kazanın diye.Alınmanı anlayamadım.Grup lideri olarak 300 dolarlık bir risk aldım,senin riskin 10 dolar sadece.

bir önceki mesajımda yazmıcam dedim de yazayım tekrar

hocam sıkıntı o zaten bu hesap sizin kendi şahsi hesabınız değil ki bu hesap yatırım grubunun hesabı

cidden çok merak ediyorum işin sonunda nasıl bir hesap yapacaksınız.

tamtam52

Alıntı yapılan: ptconur - 27 Aralık 2014, 11:21:54
bir önceki mesajımda yazmıcam dedim de yazayım tekrar

hocam sıkıntı o zaten bu hesap sizin kendi şahsi hesabınız değil ki bu hesap yatırım grubunun hesabı

cidden çok merak ediyorum işin sonunda nasıl bir hesap yapacaksınız.

Hesap belli,çekilen para da zaten site ödemelerinden takip edilebiliyor,her refin yaptığı kazanç belli,alırım toplarım,sonucu bulurum,dr tıklamaları da belli,sizin sorununuz güven sorunu sanırım.2-5 dolarla işim olmadığını bilmeniz lazımdı,dr için reklam verdim talep etmedim,hesap için kredi kartını kullandım 2460 sanırım dolar bedeli ,sizin ödediğinizin 2-3 katını ödedim sözümü yememek için,dolar kurunu 2.26 kabul ettim.300 dolar koydum önceden arkadaşlar da nasiplensin diye,bu size güzel bir jesti aslında,ama sanırım onu da anlamak istemiyorsunuz,katılmak istemeyebilirsin,normal şartlarda yoluna devam edersin.300 rr den ne kazanırsan onu alırsın,sonra 400 olunca da onu alırsın.RR tıklamlarının  kazançlarını değerleri karşısında yazıyor.
Zararın asla olmazdı,site ödeme yapıyor,fazla da ödemesin zaten fazla ödeyince batıyorlar.Site verileri tıklamalar düşsede şu an iyi görünüyor,kayads da 0.47-8 e kadar düşmüş,biz öyle değiliz en azından,1.20 üzeri iyidir.

Coulers79

Tamtam yatırım yapmadan duramaz gibi, bizi öyle alıştırdı. Grup lideri olmanın kötü bir tarafı özgür yapılan yatırımda çıkabilecek anlaşmazlıklar.
İlla belirtilen günlerde bilgi verilmesi şartı sayesinde konuyu gördüm. Siteye veya hesaba bir şey olmasında anlaşmazlığınızı çözersiniz umarım.

tamtam52

Alıntı yapılan: Coulers79 - 27 Aralık 2014, 12:26:59
Tamtam yatırım yapmadan duramaz gibi, bizi öyle alıştırdı. Grup lideri olmanın kötü bir tarafı özgür yapılan yatırımda çıkabilecek anlaşmazlıklar.
İlla belirtilen günlerde bilgi verilmesi şartı sayesinde konuyu gördüm. Siteye veya hesaba bir şey olmasında anlaşmazlığınızı çözersiniz umarım.

Aynen ya.Arkadaşlarında kardan pay almasını istiyorum.Site güzel görünüyor.Ödeme de yapıyor.1800 rr var hesapta kısa zamanda paramızı alır ve kara geçeriz,ben riski aldım kimse ortak olmasa 300 dolar benim riskim.Şimd ben diyorum ki gelin ortak olun,ben ortak olmuyorum diyorsan da mevcut  şartların aynen korunuyor 300 rr var onun karını alırsın,kazanmak istiyorsan yatırım yapacaksın,yapmıyorsan da yapana takoz olmayacaksın.Şimdi üyelerin biri tamtam 1500 de benim için alırmısın paranı göndersem alırım tabii,admin kampanyaya devam ediyorsa.Bu bir kampanya,başlar ve biter,yakalarsan...Ben neobux da ultimate olacaktım kampanya bugun bitti,para takılı kaldı hesapta kimlik ekstre ıvır zıvır treni kaçırdım.