Crebux Yatırım Grubu

Başlatan tamtam52, 06 Aralık 2014, 16:59:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tamtam52

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 28 Aralık 2014, 00:27:28
Sen iyi okumamışsın o maddeleri , grubun hesabını kendi şahsi karlı yatırımlarına alet edemezsin. Varsa 300 doların gidip kendine yeni hesap açsaydın, benim yatırım grubum senin babanın çiftliği değil..

89 doların hesabı ilk sayfada,grup iyi bir şekilde yönetiliyor kardeş,orada aksi de yazmıyor dikkat edersen,o şartlar grup parası ile ilgili.

ptconur

Alıntı yapılan: tamtam52 - 28 Aralık 2014, 00:28:26
Şartlar belli.orayı güzelce bir oku,hatta bir avukata da okut.

orayı keşke zamanında sen de bi avukata okutsaydın

ptconur

nasıl bir hesap yapılacak adam akıllı bi cevap verecekmisin tamtam

volkanaydinli

Senin algın kapalı galiba. 89 $ hesap ile ortak yatırım grubu kuruldu mu? Kuruldu. Sen ne içtin de 23 Aralık'ta kendi kafana göre yatırım grubunun hesabında tasarufta bulundun? Kime sordun da hepimizin ortak grubuna 1500 ref aldın? Hangi akla hizmet , grubun tek üyesi ElisaMcCline 'mış gibi sadece ona pm attın? Diğer üyeler eşek başı mı? Benim param masalı okuyup durma, kendi paransa kendi hesabına yatır, benim de ortak olduğum hesaba , bana danışmadan değil.

tamtam52

Merak etme sen bir avukat kadar bu konuda bilgim var.Artık buraya yazamayacağım.  Durum anlaşıldı.Şartlarda yazanlar dışında hiç bir şey yapmayacağım. Pm gönderin bundan sonra.Kar almak isteyenler,9 ocak 2015 tarihinde anaparaları ile  bunu alabilirler.Saygılar.Bundan sonra sadece veriler yayınlanacak her hangi forumda bir yazı yayınlanmayacaktır. Saygılar.

abcb

Tamtam ben o mesajı 7 Aralık'da yazmıştım, yani ilk yatırım için
Yeni yatırıma katılmayacağım.

Ayrıca artık burada yazmayacağım diyerek bitiremezsin, grup liderisin ve gereken açıklamaları ve sorulan soruları cevaplaman gerekiyor.

ptconur

Alıntı yapılan: tamtam52 - 28 Aralık 2014, 00:41:10
Merak etme sen bir avukat kadar bu konuda bilgim var.Artık buraya yazamayacağım.  Durum anlaşıldı.Şartlarda yazanlar dışında hiç bir şey yapmayacağım. Pm gönderin bundan sonra.Kar almak isteyenler,9 ocak 2015 tarihinde anaparaları ile  bunu alabilirler.Saygılar.Bundan sonra sadece veriler yayınlanacak her hangi forumda bir yazı yayınlanmayacaktır. Saygılar.

arkadaşım sen şakamısın ya. sarhoş falan değilsin di mi?

ne demek artık yazmıcam falan

nasıl bir hesap yapacaksın adam akıllı bi cevap verirmisin?

sopcastsports

Şimdiye kadar gördüğüm okuduğum yazılanlara göre 1500RR ile 300 RR'nin gelirlerinin ayrılması mantıksal olarak imkansız gibi. Çünkü ne yapılırsa yapılsın bunlar birbirini etkileyen değişkenler.

volkanaydinli

Belli ki adam orda ben burda paramı alamıyorum, anaparamı alıp da biriken karı bu açıkgöze bırakacak halim de yok, 9 Ocak'ta görüşürüz.

universitely76

Keyfekeder tavırlarda bir değişiklik yok.. ben mesajımda çözüm niyetimi belirtmiştim ama grup lideri çözümsüzlük üzerine gidiyor..
Şu sıra imzasız'ım...