EasyHits4U

Başlatan ikose, 12 Aralık 2014, 15:16:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dio

Alıntı yapılan: koray4316 - 01 Temmuz 2015, 23:15:27
@hakanatik01  teşekkür ederim hocam görüşlerin için clixsense ve tolokadaki görevleri elimden geldiğince yapıyorum zaten forumdanki crowdflower videoları çok işime yaradı 1 yandan clixsense görevlerini yaparken ekranın bir köşesinde duruyor easyhits zararsız :D
bence ekranın diğer bi köşesine HeedYou yu yerleştir. ondaki surf te çok güzel. bugün başladım surfte pek tıklamamama rağmen 0.055$ çıktı bonus olarak.

koray4316

bonus olarak 1 ($) da çıkıyormuş test etmiş oldum :D

ivedidahi

üyelik yükseltince trafikmagic gibi 1500 gibi bir sınır varmı yoksa sınırsız srfmü yapılıyor.

koray4316

Alıntı yapılan: ivedidahi - 19 Temmuz 2015, 15:34:54
üyelik yükseltince trafikmagic gibi 1500 gibi bir sınır varmı yoksa sınırsız srfmü yapılıyor.

ben standart üyeyim 1600-1700 yapıyorum günlük surfde sınır yok benim bildigim ama belli sayılarda ödül kazanma şansın oluyor onlar daha fazla heralde upgrade yapınca

ptcsite46

Alıntı yapılan: koray4316 - 20 Temmuz 2015, 00:06:47
ben standart üyeyim 1600-1700 yapıyorum günlük surfde sınır yok benim bildigim ama belli sayılarda ödül kazanma şansın oluyor onlar daha fazla heralde upgrade yapınca
Koral gnlük 1600-1700 nasıl yapıyosun ben 500 yapsam yoruluyorum. devamlı tıkla dur:)

koray4316

sizin atom karınca (neon) ondan ilham aldım öğrenciyim yaz boş sahura kadar pc nin başında olunca 3 dolar oluyor :D  sorunun cevabı önceki sayfada vardı :D ben asıl crowdflower uğraşıyorumda oda yanda açık tıklıyorum zaman bitince :D aşırı bişey vermesede akmasada damlasın mantığıyla 1 ayda 12 dolar yapmışım :D

ptcsite46

crowflower beim permissio fala fişman yazıyor adamlara mesaj attım bakalım şimdi aklıma getirdin. Düzelmiş mi açılmış mı... task yapamıyordum 2 adet e-maille farklı ID kullandığımda

atLL

hocam ödeme yapıyor mu site ?
birde mobil olarak giriş sorun oluyor mu?

koray4316

[spoiler]Thank you for contacting EasyHits4U.

Your account has been blocked by our system because of incorrect browser dimensions.

We have unblocked your account, so please make sure that advertized web site is visible on the screen (not only surfbar).

We will not be able to reopen your account if it happens again. [/spoiler]

Sayın admincik bana ne demiş ingilizcesi olan bir arkadaş çevirebilir mi translateden bişeyler anladım ama şaçma geldi :D

Dio

Alıntı yapılan: koray4316 - 12 Ekim 2015, 22:45:15
Sayın admincik bana ne demiş ingilizcesi olan bir arkadaş çevirebilir mi translateden bişeyler anladım ama şaçma geldi :D
admincik hesabını engellemiş. Surf yaparken sadece üst kısmı gördüğünü sitelerin olduğu kısmın görünmediğini söylemiş.
Tarayıcının boyutunu sadece üst kısmı görecek şekilde küçültmüşsün ve sistem bunu algılamış sanırım.
Bundan sonra birdaha olmasın hesabını tamamen kapatırız diyor (dik)