EasyHits4U

Başlatan ikose, 12 Aralık 2014, 15:16:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bayram4558

Alıntı yapılan: ikose - 23 Şubat 2016, 19:32:46
ne sorduğunu anlamadım , kusura bakma . kazanç anlamında soruyorsan hayır yok.
kural belli 1,000 surf = 0,30 demek
krd. anlamında soruyorsan   40 krd. yerine 150 krd. kazanmaya başladın
ben daha önceden günde en fazla 40 sörf yapıyordum şimdi günde 150 falan sörf yapıyorum ve daha da yapabilirim, bir şey mi değişti
standart üyeyim 40 sörfde artık bitti yapamazsınız ingilizcesi çıkıyordu şu ana kadar 50 yi görmemiştim.

ikose

Alıntı yapılan: bayram4558 - 24 Şubat 2016, 09:02:00
ben daha önceden günde en fazla 40 sörf yapıyordum şimdi günde 150 falan sörf yapıyorum ve daha da yapabilirim, bir şey mi değişti
standart üyeyim 40 sörfde artık bitti yapamazsınız ingilizcesi çıkıyordu şu ana kadar 50 yi görmemiştim.

Bazen o yazıyı görüyoruz ama kapatıp bir kaç dakka sonra tekrar giriş yaptığınızda surfe devam ettirir.
Takiii (ben hiç yapamadım ama :g ) 1000 surfe kadar

bayram4558

Alıntı yapılan: ikose - 24 Şubat 2016, 13:18:47
Bazen o yazıyı görüyoruz ama kapatıp bir kaç dakka sonra tekrar giriş yaptığınızda surfe devam ettirir.
Takiii (ben hiç yapamadım ama :g ) 1000 surfe kadar

:y

EA7

buzz

refinizden üye oldum.ptc ile uğraşıyorum zaten ama ilk kez sörf işine giriyorum.bakalım nasıl olucak.yanlış anlamadıysam izleme zorunluluğu yok değil mi?
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

ikose

Alıntı yapılan: buzz - 04 Mart 2016, 18:51:27
refinizden üye oldum.ptc ile uğraşıyorum zaten ama ilk kez sörf işine giriyorum.bakalım nasıl olucak.yanlış anlamadıysam izleme zorunluluğu yok değil mi?
yok. 15 yada 20 sn. seçeneğin mevcut reklamlarda
reklam bittiğinde captcha onaylaman gerekiyor sadece
bol kazançlar dilerim.

buzz

Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

ikose

Alıntı yapılan: buzz - 05 Mart 2016, 02:35:23
teşekkür ederim
rica ederim Hoşgeldiniz Forumumuza :)

bayram4558

Sn. @ikose ben kayıt oldum günde en fazla 50 sörf yapıyordum sonra başka bir google hesaptan kaydoldum ondan günde 300-400 sörf yapıyordum neden benim ilk hesabımdan olduğum kayıtda 50 sörfe izin veriyor hala anlamadım.

ptcsite46

Arkadaşlar pencereyi genişlikten çıkarıp büyütebildiğiniz kadar büyütün sonra da o pencereyi alt tarafta sadece surf kutucuğunun olduğu yere kadar aşağıya alın... Üst kısımda da diğer bi web açın ordan işlemi devam ettiirin. Aşağıdaki resimdeki gibi;

[spoiler][/spoiler]