EasyHits4U

Başlatan ikose, 12 Aralık 2014, 15:16:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bayram4558

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 05 Mart 2016, 13:44:16
Arkadaşlar pencereyi genişlikten çıkarıp büyütebildiğiniz kadar büyütün sonra da o pencereyi alt tarafta sadece surf kutucuğunun olduğu yere kadar aşağıya alın... Üst kısımda da diğer bi web açın ordan işlemi devam ettiirin. Aşağıdaki resimdeki gibi;

[spoiler][/spoiler]

Teşekkürler.

ikose

Reklamları onların istedikleri büyüklükte açıp bırakmaz iseniz bir süre sonra banlanıyorsunuz !!!!
Bu büyüklük tede reklamın kendisini hiç açmadığınızdan Banlanma riskiniz yüksek  (ok)
@ptcsite46  ve @bayram4558

ptcsite46

Ama ben pencereyi normal monitör kadar açıyorum. Sonra tutuyorum aşağıya doğru sürüklüyorum. Yani görünmeyen kısımda da sayfanın kalanı mevcut... Pencereyi alıp küçülterek aşağıda tutmuyorum yani anlatabildim mi bimiyorum. @ikose

ikose

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 06 Mart 2016, 01:37:31
Ama ben pencereyi normal monitör kadar açıyorum. Sonra tutuyorum aşağıya doğru sürüklüyorum. Yani görünmeyen kısımda da sayfanın kalanı mevcut... Pencereyi alıp küçülterek aşağıda tutmuyorum yani anlatabildim mi bimiyorum. @ikose
şimdi oldu. ama yukarıda yazdığını böyle anlamadım. gecenin yorgunluğu diyelim kusura bakma.
ufaltıp yanda üstte açanlara uyarı yapmış olayım o zaman :g

ptcsite46

Alıntı yapılan: ikose - 06 Mart 2016, 01:44:05
şimdi oldu. ama yukarıda yazdığını böyle anlamadım. gecenin yorgunluğu diyelim kusura bakma.
ufaltıp yanda üstte açanlara uyarı yapmış olayım o zaman :g

Aynen burası çok önemli çünkü :)

buzz

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 06 Mart 2016, 01:37:31
(prt) (prt) (prt) o şekilde oluyormu.bende yaparım o zaman.bugün 850 sörf yaptım, sayfadan sayfaya geçmekten gözlerim döndü
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

buzz

ilk günün gazına geldim, azmettim 1000'i buldum.ama bir daha yapmam böyle bişey

Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

theboss41

(prt) en fazla 500 yapabildim tebrikler @buzz :)

bayram4558

Alıntı yapılan: ikose - 06 Mart 2016, 01:27:59
Reklamları onların istedikleri büyüklükte açıp bırakmaz iseniz bir süre sonra banlanıyorsunuz !!!!
Bu büyüklük tede reklamın kendisini hiç açmadığınızdan Banlanma riskiniz yüksek  (ok)
@ptcsite46  ve @bayram4558

-:)) ve mutlu son banlandım...

atLL

vay be ben gunde 1000 sitenin 2 kati kadar surf yapiyorum simdi siz 1000 deyince totalde 120bin surf yapmisim etkilendim kendimden