TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Bende şuan 5x0.01$ 4x0.005$ 4x0.001$ reklam var

mahocan

Sabah saatlerinde çok reklam oluyor. İşe gitmeden önce biraz bakıyorum. 5-6 tane $0.01, 5-6 tane $0.005 oluyor.

cs87

Alıntı yapılan: mahocan - 10 Ekim 2015, 18:37:52
Şu 2 centlik reklamlara tıklıyorum 60 saniye bekle. Sonra demez mi Ad expired  (d)

Sitede oturum düşmesi problemi de var ayrıca her seferinde aynı uyarıyı veriyor o reklam için ve gün içinde çıkan bazı 1 centlik reklamlar için de aynı şey geçerli. O yüzden boşuna tıklama o reklama :)

cs87

Alıntı yapılan: letal - 08 Ekim 2015, 18:21:40
evet unutmamalıyım üstad söyle bi 25 30 aktif ref bulursak o zaman allaha emanet sistemi oturtacaz :D tms de ...

Benim de en çok ihtiyacım olan aktif refler hatta diğer siteler için de aynı şey geçerli, şu anda bu sitede (Traffic..) de fazla yok maalesef.

letal

4x0.01 $    7x0.001$  1x0.005$ lık yeni reklam var suan

ElisaMcCline

Reklam tıklandığında Log out olma, (Oturumdan düşme) konusu:

Sitede reklam durdurulabiliyor maalesef arkadaşlar. Ve sitenin popüler olması sonrasında bu tip üyeler de çoğaldı.
Reklam verip, kredi düşmeden yani yeterli zaman beklemeden ve hatta çoğu zaman birkaç sn sonra reklamı durduruyor bazı vatandaşlar.

Sistemde bir süre önce, var olduğunuz linklere tıklayarak, reklam sayfası açık olmadan dahi reklam tıklayabilmek gibi bir açık söz konusu olmuştu. Bunun için ek güvenlik önlemleri geldi.
Artık her refreshte aynı reklama yeni bir link atanıyor ve ek olarak, olmayan bir linke tıklıyorsanız da sistem sizi log outediyor yani oturumdan atıyor.

Yukarıda verdiğim iki bilgiyi birleştirince de, reklam tıkladığınızda neden sistemden atıldığınızı görebilirsiniz/anlayabilirsiniz :)
Durdurulmuş, yani artık var olmayan bir reklam linkine tıklıyor olmanız sebebiyle ;)

ibrhmsny

benim de admine ticket attığım bir konuydu, teşekkürler elisa hocam. virüslü reklam sanmıştım hesap bilgilerimi almasından korktum :)

6il9in

yine az reklam var :)

ElisaMcCline nin şansı olsa gerek :)

Dio

reklamlar geldi
[spoiler][/spoiler]

6arti9

>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz