TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

letal

Alıntı yapılan: 1 Numara ! - 08 Ekim 2015, 16:52:10
O senin referanslarından gelen ücret yani senin referans linkinden üye olup reklamlara tıklayanlar

aktive referans kımında neden 0 yazıyor o zaman :S bide nasıl bir tık yüzdesi var yuzde 10 degilmi kazanc oranı 0.11$ bir gunde bir referanstan kazanmak yüzde yüze tekamül eder :S

1 Numara !

Alıntı yapılan: letal - 08 Ekim 2015, 16:53:37
aktive referans kımında neden 0 yazıyor o zaman :S bide nasıl bir tık yüzdesi var yuzde 10 degilmi kazanc oranı 0.11$ bir gunde bir referanstan kazanmak yüzde yüze tekamül eder :S

Referans gelirleri %100 yani tıkladıkları senin hesabına direk geçiyor ayrıca aktif referans senin referans sayın degil onu bende bilmiyorum

Senin referansların burda

Personal Referrals

Solda  (ok)

letal

Alıntı yapılan: 1 Numara ! - 08 Ekim 2015, 16:56:28
Referans gelirleri %100 yani tıkladıkları senin hesabına direk geçiyor ayrıca aktif referans senin referans sayın degil onu bende bilmiyorum

Senin referansların burda

Personal Referrals

Solda  (ok)

evet oraya tıkladım ancak tık sayısı falan görünmediği için bende acaba gösterim basına ucret mi ödüyor site diye sorayım dedim :D

Coulers79

Sadece alışveriş yapanlar aktif gözüküyor, refin varsa onlardan gelmiştir. Takip etmek zor ama %80 falan geliyor bence.
Gerçi birçok kişi sitenin reklamını vermiş acaba verecek linklerimi yoktu ??? o mantığı pek anlamadım ama bende verdim. :D

Dio

ref tık geliri %100 (ok) kendim yeni hesap açıp denemiştim.
solda cash history ye basıp kimden 0.11 gelmiş bakabilirsin :y
o aktif olanlar kısmı bende de 0. Dışardan para yatıran olmamış demek sanırım

ElisaMcCline

Aboww, arkada sayfada bilgi verenler olmuş ben de sazan gibi yazmıştım :D

sadece ek bilgi:
Evet o ref tıklama gelirin. Bilgi verildiği gibi cashe history den kim ya da kimlerden gelmiş görebilirsin.
Aynı şekilde hesaptaki balance rakamının üstüne tıklarsan da yine oraya gidiyor. :)

letal

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 08 Ekim 2015, 17:19:30
Aboww, arkada sayfada bilgi verenler olmuş ben de sazan gibi yazmıştım :D

sadece ek bilgi:
Evet o ref tıklama gelirin. Bilgi verildiği gibi cashe history den kim ya da kimlerden gelmiş görebilirsin.
Aynı şekilde hesaptaki balance rakamının üstüne tıklarsan da yine oraya gidiyor. :)

cumleten tesekkurler acemlik işte :D alt tarafı 1 referans işte :) bakalım ne kadar arttıracam sayıyı

6arti9

Alıntı yapılan: Coulers79 - 08 Ekim 2015, 17:02:27

Gerçi birçok kişi sitenin reklamını vermiş acaba verecek linklerimi yoktu ??? o mantığı pek anlamadım ama bende verdim. :D

büyük kısmı "traffic rotatör" aracına tm yi ekleyip baska sitelerde bu linki kullanıyor
aynı linki tm de de  kullanınca oluyor böyle
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

tayfunxl

Alıntı yapılan: letal - 08 Ekim 2015, 17:22:28
cumleten tesekkurler acemlik işte :D alt tarafı 1 referans işte :) bakalım ne kadar arttıracam sayıyı

Surf reklamlarını girmeyi unutma @letal sonra o günkü ref gelirini alamazsın :)

letal

Alıntı yapılan: tayfunxl - 08 Ekim 2015, 18:18:27
Surf reklamlarını girmeyi unutma @letal sonra o günkü ref gelirini alamazsın :)

evet unutmamalıyım üstad söyle bi 25 30 aktif ref bulursak o zaman allaha emanet sistemi oturtacaz :D tms de ...