TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

iovanovic

Alıntı yapılan: blqn - 07 Kasım 2015, 23:07:09
TMS e ben yatırım yapınca scam olursa Bizim Kırmızı bana Formun kapısını kapatırım dedi :D :PP (gyk)

Hahahah  :D :D :D

ibrhmsny

eğer öyle olursa korkma hyip siteleri seni maaşa bağlar kendilerine üye olma diye :))
hatta şantaj yaparsın istediğim parayı vermezseniz üye olurum diye :))

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 07 Kasım 2015, 19:52:30
hayırlı olsun @ElisaMcCline hocam :)
hocam bugün birisi tms hesabındaki verileri söyledi bana doğrumu yalan mı bilmiyorum sayılar şöyle
toplam para çekimi: 39000$
aktif ref: 66
aktif paket: 790
ref komisyonu: 13725$
ve ekran görüntüsü gönderdi,paketlerden gelen: 165309$

Arkadaş için hayırlı olsun :)

Temennimiz hep aynı, ilgilenen herkesin kazanmasını diliyoruz. Az yatıran için de çok yatıran için de durum aynı :)

ibrhmsny

evet,ilgilenen risk alan herkes kazansın :)

GameHunter

Şu an süper reklam var sitede.

ElisaMcCline

Saatlerin 1 saat geri alınması sebeebiyle, reset saati gece 02:00 oldu artık.
hatırlatayım dedim :)

famila63

dogrudur o arkadaş baya yatırım yaptı reflerinden baya kazandı

ibrhmsny

tms nin diğer hyip sitelerinden farklı olarak kendine ait gelir düzeninin olduğuna dair en güzel deliller, insanların yüklü yatırımlar yaparken bu yatırımlarını 3 4 ayda tamamen çekmesi ve her gün kazanmaya devam etmesidir. site eğer sadece üyelerin yatırımıyla dönüyor olsaydı bizim çarli çoktan tükanı kapatıp gitmişti :)

famila63

yaman ref linki paylaşma konu başında ref linki paylaşılmıştır forum kuralarını oku öyle hareket et

letal

Alıntı yapılan: famila63 - 09 Kasım 2015, 13:01:57
yaman ref linki paylaşma konu başında ref linki paylaşılmıştır forum kuralarını oku öyle hareket et

adamın niyeti forumda vakit gecirmek degilki ilk iki mesajı tms konusunda ve ödeme kanıtında ref linkini paylaşmak umutsuz vaka ... (spk)