TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

insan gurur duyuyor resmen :))

ilkercgul

Kayıt olurken Hotmail, MSN, Outlook, Live, AOL, Mail.ru kullanmayın demesine rağmen ısrarla hotmail hesabımı yazdım  (sinir) Daha sonra aktivasyon maili gelmeyince Gmail hesabı oluşturup tekrar üye oldum.Ertesi gün hesabımın askıya alındığını gördüm.Bu durumda ne yapmalıyım.Başka bir bilgisayardan yeni hesap açıp evde tıklama yapsam sıkıntı olur mu?

ibrhmsny

hesabınız askıya mı alındı yoksa giriş yaparken bu bilgisayardan ... adlı üye giriş yaptı mı diyor

6il9in

Alıntı yapılan: ilkercgul - 07 Kasım 2015, 20:04:38
Kayıt olurken Hotmail, MSN, Outlook, Live, AOL, Mail.ru kullanmayın demesine rağmen ısrarla hotmail hesabımı yazdım  (sinir) Daha sonra aktivasyon maili gelmeyince Gmail hesabı oluşturup tekrar üye oldum.Ertesi gün hesabımın askıya alındığını gördüm.Bu durumda ne yapmalıyım.Başka bir bilgisayardan yeni hesap açıp evde tıklama yapsam sıkıntı olur mu?

Ticket atarsan düzeltiyor admin :)

İngilizcen yetersiz ise http://www.gelirkapisi.com/ingilizce-ceviri/kisa-ingilizce-cevirileriniz-karsiliksiz-yapilir/ buradan yardım alabilirsin :)

Coulers79

İlk hesabınla ilgili yanlışlıkla hotmail ile kayıt olduğunu ve e-postanın aktivasyon gelmesi için gmail olmasını iste. Varsa farklı bir gmail ver.

ilkercgul

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 07 Kasım 2015, 20:10:50
hesabınız askıya mı alındı yoksa giriş yaparken bu bilgisayardan ... adlı üye giriş yaptı mı diyor
Hotmail'e aktivasyon kodu gelmeyince Gmail hesabı oluşturup yeni bir üyelik oluşturdum ilk başlarda sorun yoktu siteye giriyordum ertesi gün hesabı askıya almışlar.
blqn ve Coulers79'un dediklerini yapacağım umarım hesabım açılır.

6il9in

Alıntı yapılan: ilkercgul - 07 Kasım 2015, 22:08:20

blqn ve Coulers79'un dediklerini yapacağım umarım hesabım açılır.

Benzer şey başıma geldi :) Şuan kullanıyorum. Kısmetse yakında da yüklü yatırım düşünüyorum :)

ibrhmsny

yüklü yatırım deme ürperiyorum hocam :))

6il9in

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 07 Kasım 2015, 22:55:19
yüklü yatırım deme ürperiyorum hocam :))

TMS e ben yatırım yapınca scam olursa Bizim Kırmızı bana Formun kapısını kapatırım dedi :D :PP (gyk)

letal

Alıntı yapılan: blqn - 07 Kasım 2015, 23:07:09
TMS e ben yatırım yapınca scam olursa Bizim Kırmızı bana Formun kapısını kapatırım dedi :D :PP (gyk)

e haksız degil :P