TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Man144

Alıntı yapılan: Man144 - 24 Ocak 2016, 19:39:49
Bi uzmana bu siteye alternatif olabilecek bi ptc tavsiyesi icin ö.m gondericektimde bi sikinti var heralde gonderilmiyor...  bende buraya yazayim dedim. cllix ve neo disinda yatirimsiz refsiz bi ptc tavsiyesi varmi arkadaslar

edit. ben bu yaziyi yazana kadar birisi benim yerime sorumu sormus yeni gordum kusura bakmayin..[emoji5]

Arwen

Peki bu payzayı trafficmonsoon'a tanıtmak için ne yapılması gerekiyor? Nerden ayarlayabiliriz bunu "payza e-mail" sekmesini göremedim çünkü. Payza Verifield hesap istiyormuş tanımlarken ve ayrıca hesabı tm'a tanımlarken kesinti yapıyorlarmış falan diye duydum gerçeklik payı nedir acaba bunun ?

suskun

Alıntı yapılan: Arwen - 24 Ocak 2016, 20:01:42
Peki bu payzayı trafficmonsoon'a tanıtmak için ne yapılması gerekiyor? Nerden ayarlayabiliriz bunu "payza e-mail" sekmesini göremedim çünkü. Payza Verifield hesap istiyormuş tanımlarken ve ayrıca hesabı tm'a tanımlarken kesinti yapıyorlarmış falan diye duydum gerçeklik payı nedir acaba bunun ?
Şimdilik verifed şartı yok. Payzayı ekleme kısmıda yok. Trafficmonsoon'a payza uzerinden minimum(1$+işlem ucreti=1.66$) duzeyde bir yatırm yapmanız yeterli payza hesabınızı trafficmonsoona eklemek için. Payza hesabınıza para eklemek içinde Para Dönüşüm forumundan yararlanabilirsiniz.

Arwen

Alıntı yapılan: suskun - 24 Ocak 2016, 20:10:46
Şimdilik verifed şartı yok. Payzayı ekleme kısmıda yok. Trafficmonsoon'a payza uzerinden minimum(1$+işlem ucreti=1.66$) duzeyde bir yatırm yapmanız yeterli payza hesabınızı trafficmonsoona eklemek için. Payza hesabınıza para eklemek içinde Para Dönüşüm forumundan yararlanabilirsiniz.

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için :)

ibrhmsny

TMS nin 2.8 milyon kayıtlı üyesi varmış  :m

Asiran

Hesabım kendiliğinden kapanmış açamıyorum

Düzeldi  *)

ElisaMcCline

Payza dan kredi kartına para çekimi ile ilgili bilgileri, aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.

http://www.gelirkapisi.com/alertpay/payza'dan-nasil-para-cekilir/msg349978/#msg349978

tarıker

Alıntı...

Onlar ile görüşmelerde da Master Card ve Visa diğerleri arasında terminaller Elektronik kartların kullanımında TM üyeleri için azaltılmış ücretler imkanı. Her şey ayarlanmış ise, kartların dağıtımı üyelerinin evlerine gelmesi 6 hafta kadar sürer. Burada Brezilya'da bizim durumumuzda kartların sırasına son kullanma tarihi ve ikamet belgesi ile belirli belgeleri talep edilecek, biz ehliyet veya pasaport kullanabilirsiniz (hatta belki RG kendisi takımından TM bu onayları bekleyelim).

Bütün bu değişiklikler şirket için uzun ömürlü TM ve güçlendirilmesi için gerçekten gerekli olsa da. TM sahibi sitenin üyeleri ile gelecekteki müzakereler için kendi banka ile zihin daha fazla güven ve huzur sağlar.

Para kazanmak Trafik muson hala bugün kaydetmek istediğiniz:

ibrhmsny

@iovanovic yetiş Türkçe'ye çevir şu mesajı  -:))

iovanovic

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 25 Ocak 2016, 14:51:14
@iovanovic yetiş Türkçe'ye çevir şu mesajı  -:))

Onu ben degil, butun Maykıllar gelse ceviremez hocam Turkce'ye.  :))