TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

Kesin bir durum yok. Varsayımlar üzerine konuşuyoruz zaten ki şahsen kartın geleceğine bile pek ihtimal vermiyorum ben.
Olur da gelirse ve payzadan daha hızlı bir sistem oturtulursa ben alırım.
Yatırımını tamamlayıp parasını çıkarmaya çalışan üye için durum bu.
Yeni yatırımcı için evet avantajlı olmayabilir buna bir şey diyemem.

letal

ama sinir ediyo tms artık tam 7 gün önce deneme amaclı 13 dolar istedim hala yatırmadı adamlar buna ne diyosunuz?

ibrhmsny

İlk ödemeleri 5 günde yaptılar ikincileri 7 günde.
Giderek uzayacak diye düşünüyorum. Kendileri açıkladı, günde 600 bin dolar çıkış oluyormuş günlük. Payzanın limitleri yetmiyor buna. Haliyle her geçen gün çekimlerin gelmesi uzayacaktır. Umarım yanılırım.

6il9in

600 bin iyiymiş :D

Admin kaçar bence :P (gyk)

ibrhmsny

Kaçsa keşke  :D
Paypala hücum ederiz  :m
Bu herif ne güldürüyor ne öldürüyor  -:))

savas06

arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım selamlar herkese.benimde içerde 5dolarım var az ama yinede emek harcadım.payzaya bulaşamam k.kartı yok.bunlar milleti oyalama sürecine soktular bence 1tane ref yaptım reklamlar gitti resmen.snr öğrendim ki herkeste reklam çok azmış.bu sitenin planı banka falan hikaye bbaşka bişeyler döndürüyolar bakalım..birde bana kazançlı ve düzgün bir site verebilirmisiniz paypal ödemeli olursa iyi olur. (hp)

ibrhmsny

Foruma hoşgeldiniz.
Ne kadar da güzel sorular sormuşsunuz  :m
@ElisaMcCline adlı üyeye özel mesaj yazarsanız bütün sorularınıza cevap alırsınız  :D
Yalnız özel mesaj için beş adet mesaj atmanız lazım.

suskun

Alıntı yapılan: savas06 - 24 Ocak 2016, 18:58:36
arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım selamlar herkese.benimde içerde 5dolarım var az ama yinede emek harcadım.payzaya bulaşamam k.kartı yok.bunlar milleti oyalama sürecine soktular bence 1tane ref yaptım reklamlar gitti resmen.snr öğrendim ki herkeste reklam çok azmış.bu sitenin planı banka falan hikaye bbaşka bişeyler döndürüyolar bakalım..birde bana kazançlı ve düzgün bir site verebilirmisiniz paypal ödemeli olursa iyi olur. (hp)
Öncelikle payzadan ödeme almanız için kredi kartı olması gerekmiyor. Diğer sorularınıza gelince forumdaki ödeme kanıtları kısmını inceleyiniz paypala ödeme yapan siteleri ne kadar ödeme yaptığını oradan kontrol etmek suretiyle ve gerekli soruları sorarak ilgili sitelerle ilgili bilgi alabilirsiniz.

savas06

çok teşekkürler arkadaşlar ilginiz için.diğer bölümleri incelemeye başlayacağım iyiki böyle bir siteye denk geldim baya çeşitli konular  ve bilgi akımı var. ;)

Man144

Bi uzmana bu siteye alternatif olabilecek bi ptc tavsiyesi icin ö.m gondericektimde bi sikinti var heralde gonderilmiyor...  bende buraya yazayim dedim. cllix ve neo disinda yatirimsiz refsiz bi ptc tavsiyesi varmi arkadaslar