TrafficMonsoon (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 18 Aralık 2014, 01:44:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Alıntı yapılan: suskun - 26 Mayıs 2015, 20:57:04
Eyvallah Allah Razı olsun cümleten hayırlı ve bol kazançlar inşallah :)
Amin Allah cümlemizden razı olsun :) İyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim :)

silver

Yeni reklam grubu gelmiş bende :) Online olanlar kontrol edebilirler.

kilicaslan3873

bugün telefondan da deneyim dedim gayet iyi tıklanıyor uğraştırmadı.. böyle gider inş

silver

Admin bence burayı izliyor :))

silver

Bu sabah gelmiş olan reklam grubundaki 0.02 lik reklam uzun süre duruyordu bende tıklamaya çalıştım ama sürekli dışarı atıyor tekrar giriş yapmak zorunda kalıyordum. Nedeni hakkında bilgi sahibi olan varsa açıklama yapabilirse sevinirim :)

6arti9

bugun beni çok sık attı login sayfasına
her attıgında ilk giriş denememde dogrulama hatalı dedi
5 kez olmuş demekki 5 hatalı giriş blocked account dedi neyseki tekrar giriş yapınca acıyor.
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

ElisaMcCline

bu sabah ben de fazlaca hata aldım. bırakanlar da geri dönüyor, reklam durduranlar da yeniden başlatıyor sanırım :)
Aktif reflerim çok azalmıştı, dün 3 tane artmış yani bırakanlardan 3 tanesi tekrar başlamış. (Ama denemek için gelenlerden bugünü görenler tekrar bırakır heralde :g)

Anasayfaya attığında aslında cookie kalıyor.
Yani eğer browser back (geri) butonuyla geri gelirseniz %90 oranda devam edebiliyorsunuz. ;)
Olmadı , account linkiyle giriş yaparsanız yine direk account sayfası geliyor : https://trafficmonsoon.com/member/overview.php

Hatalı kod girişinde de daha önce sayfayı yenilemeye izin vermiyordu, logout etmediyse accounttan tekrar tıklamanız gerekiyordu.
şimdi aynı sayfayı yenilerseniz, evet reklamı baştan izletiyor ama çalışmaya devam ediyor.

benim denk geldiğim sorunlara çözümlerim bunlar oldu, paylaşmak stedim :)

0,02$ lık reklam da adminin kendi reklamı ve sabit sanırım. Dün sabah gelmişti ve resetlerde yine çıkıyor.
Adminin kendi web sitelerinden biri.

suskun

Evet her rekamdan sonra index'e yolluyo fakat çıkış yaptırtmıyor o overview linkine tıklayınca direk geçiyo sayfaya. İlginç tamda düzeldi derken... Nazar değdi galiba.
--------

Gerçi şuan sorun ortadan kalktı ilk 4 reklamda indexe atmıştı ondada giriş yapmadan direk overview'e geçtim şuan sorunsuz ilerliyor maşallah  +1

silver

Maşallah diyelimde nazar değmesin bari :D

acayip9000

Arkadaslar site cok güzel birsey yapıyor. Ben sabah saat 03:00 - 05:00 arası tüm reklamları yaptım. Günlük yapılması gereken 10 Start Surfing'i yaptım. Saat 12:30 gibi tekrar geldi reklamlar. Su an o reklamları yapıyorum. Günde 2 sefer geliyor reklamlar.  ($$) ($$) Ödeme alıyorum bugün  ($) :)